Spa Reylof - Een moment voor uzelf

A plant in a glass vase

Pure ontspanning en verwennerij

Ervaar een gevoel van totale rust. Een moment van pure ontspanning. Wees er even helemaal uit. Spa Reylof biedt ontsnapping aan de dagelijkse hectiek, omgeven door de historie van het voormalige koetshuis van de baron.

Kom volledig tot rust

met een exclusief gebruik van Spa Reylof

Boek Spa Reylof als hotelgast voor slechts 50 euro per 1,5 uur en maak privé gebruik van de sauna’s, relaxruimte, gym en wellness zwembad. Reserveren is verplicht.

Wij raden aan om Spa Reylof direct na de hotelreservering te boeken, om er zeker van te zijn dat jullie voorkeurstijd nog beschikbaar is.

Sauna's

Geef een boost aan je gezondheid. Ontspan lichaam en geest in onze Finse sauna en infrarood sauna. Blader in uw favoriete tijdschrift, geniet van het even niets doen in onze comfortabele relaxruimte. Het dragen van badkleding is verplicht.

Gym & Wellnessbad

Geef verdiend aandacht aan jezelf. Ontdek onze moderne fitnessruimte met cardio- en gewichtsapparatuur. Maak het af met een bezoek aan de sauna en dompel uzelf onder in het wellnesszwembad van 25 m².

Spa - en wellnessbehandelingen

Voor een ultiem verwengevoel bezoekt u Spa Reylof. Laat u in de watten leggen met ontspannende schoonheidsbehandelingen, massages en lichaam scrubs. Onze schoonheidsspecialisten en spa therapeuten adviseren u graag.

Seizoensaanbiedingen

Ieder seizoen een andere behoefte. Geniet van één van onze seizoenspecials.

Open van 08.00 tot 21.00 uur

Pillows Shop