SPA REYLOF

Het voormalige koetshuis is omgetoverd tot Spa Reylof & Fitness.

Koel af in het wellness bad van 25m2 op de begane grond. De koetspoorten zijn vervangen door glazen deuren waarachter de binnentuin zich sierlijk ontvouwt. Vervolg daarna uw weg om in alle warmte te ontspannen onder het fraaie houten dak van de wellness. Dit gedeelte heeft een Finse sauna en ontspanningsruimte: de ideale remedie na een enerverende dag in Gent.

De schoonheidsspecialisten van Spa Reylof verzorgen u met een reeks aan schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsscrubs.

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks van 06.00 tot 23.00 uur.

Behandelingen 
Maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 21.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 19.00 uur
Zondag: 10.00 tot 15.00 uur
Andere tijden mogelijk op aanvraag.

We verzoeken u vriendelijk om uw mobiele telefoon uit te zetten in onze spa behandelruimtes om alle gasten een zo aangename mogelijk ervaring te kunnen bieden.

Cashless
In Spa Reylof hanteren wij een cashless betalingssysteem. Wij aanvaarden betalingen met creditcards (Visa, MasterCard, American Express) en betaalkaarten.

ONLINE RESERVERING


Ontdek
Openingsaanbieding

20% korting
Gastronomisch Arrangement

Beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

‘Turndown’ Service

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi