SPA REYLOF

Pillows Grand Hotel Reylof biedt gasten de mogelijkheid om te werken aan een gebalanceerde en gezonde levensstijl. De compacte fitnessruimte beschikt over de nieuwste apparatuur voor een goede work-out. De Finse sauna en ontspanningsruimte zijn de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van de dag en volledig tot rust te komen. Tevens is er een wellness bad en kunnen schoonheidsbehandelingen geboekt worden.

Tijdelijke sluiting in verband met renovatie Spa Reylof
Pillows Grand Hotel Reylof streeft er continue naar om haar diensten te verbeteren en gasten een optimale Pillows beleving te garanderen.

Vanaf 1 april tot en met 26 mei 2019 vinden er zodoende renovatiewerkzaamheden plaats in Spa Reylof. Alle spabehandelingen vinden tijdens deze periode doorgang. Onze schoonheidsspecialisten en spaspecialisten staan voor u klaar in het hotel waar 2 kamers als behandelkamers zijn ingericht. Echter zijn gedurende deze periode het wellness bad, de sauna, fitness en relaxruimte helaas gesloten.

Vanaf 27 mei 2019 zijn alle Spa Reylof faciliteiten weer toegankelijk.

Onze excuses voor het ongemak.

ONLINE RESERVERING


15% Korting
Lente Arrangement
0Days0Hours0Minutes

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi