De hidden gem van België

Een bijzondere bestemming

Men zou misschien verwachten dat deze eens zo machtige middeleeuwse handelsstad niets meer is dan een oude en vredige getuige van lange dagen in het verleden, perfect voor een rustige, historische stedentrip.

Maar Gent is een stad van pioniers en kunstenaars, bruisend van een nieuwe energie. Een nieuwe generatie jonge Gentenaren bouwt een stad klaar voor de toekomst. 

Onze Favoriete

Hotspots

Gent heeft een hart voor cultuur en is daarnaast de perfecte stad voor een gezellige avond uit. Of ontdek de keuken van morgen. Aan de rivier de Leije, net buiten Gent, staat het helderwitte, moderne gebouw met het museum Dhondt-Dhaenens. De permanente collectie biedt eigentijdse privéstukken, met maatschappelijke relevantie en de tentoonstellingen veranderen om de zes maanden. Paard van Troje is een populaire boekhandel met meer dan 25.000 titels. Dwaal urenlang tussen alle boeken terwijl u geniet van een goede kop koffie. We houden van Restaurant Roots, gelegen in een oude wijk in het historische centrum. Deze bistro biedt plaats aan slechts 20 personen en biedt diners in ontspannen en ongedwongen sfeer.

The hotel lobby of Pillows hotel Reylof in Ghent with marble desk
Arrangementen