Boek onze hotelarrangementen

Boek onze exclusieve hotelspecials

Maak uw verblijf in Gent onvergetelijk, een warme en waardevolle herinnering. Ons team in Grand Boutique Hotel Reylof zullen hier op elke manier invulling aan geven.  Geniet van een culinair diner in LOF Restaurant of trakteer uzelf op een behandeling in onze spa. We hebben verschillende arrangementen, waarvan er vast één bij u zal passen.

Bewonder Gent deze herfst

De bomen kleuren goudgeel, de avonden vallen eerder en de zonnige dagen buiten maken plaats voor knusse momenten binnen. Geniet van de herfst bij Pillows Gent en beleef unieke culinaire ervaringen in ons befaamde LOF Restaurant.

Culinair Kerstarrangement

De winter staat synoniem aan samenzijn met familie en vrienden. Beleef deze waardevolle momenten bij Pillows in Gent. Met onze winter- en kerstarrangementen maak je deze periode pas echt bijzonder.

Nieuwjaarsarrangement; roaring twenties

Duik in het verleden om de toekomst te verwelkomen. Vier met ons het einde van dit jaar in de stijl van de meest glamoureuze en levendige decennia uit het verleden in LOF restaurant met culinaire heerlijkheden. 

Pillows Hotels City of Ghent
Pillows Staycation Tour

Ontdek verschillende steden en omringde natuur met de Pillows Staycation Tour terwijl je  verblijft in onze charmante boutique hotels en geniet van heerlijke gerechten uit onze culinaire restaurants.

A chef poring chocolate of a dessert on a white plate
Best of Lof Winter special

Twinkelende lichtjes, betoverende decoraties en de geur van dennenbomen. Geniet van het feestelijke seizoen bij Pillows Hotel Gent met ons culinaire winter arrangement. 

Pillows Shop