LOCATIE

‘Op slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Gent, staat een voormalig herenhuis in Louis de XIV-st.’

Leemwonen.nl

Pillows Grand Hotel Reylof ligt op slechts 500 meter van de oude stad. Vanuit hier ontdekt u eenvoudig het bruisende Gent met haar eeuwenoude kastelen, excentrieke markten en levendige cafés.

De Vlaamse stad Gent wordt geroemd om haar bourgondische levensstijl. Ontdek de horecagelegenheden en terrassen op de kades van de Graslei en de Korenlei. Of wandel door de vele gezellige straatjes en bezoek het middeleeuwse kasteel Gravensteen, midden in de stad. Wanneer u meer over de geschiedenis van Gent wilt leren, is het de moeite waard een rondvaart te maken of het STAM museum te bezoeken.

In het weekend kunnen winkelliefhebbers hun hart ophalen op leuke boeken-, bloemen- en antiekmarkten. Of slenter langs de vele boetiekwinkels in de autovrije straten rondom de Veldstraat, de Sint-Jacobskerk en de exclusievere Brabantdam.

Gent ligt op één uur rijden van Antwerpen, Brugge, Brussel en de kust. Daarnaast verbindt station Gent-Sint-Pieters de stad met alle andere belangrijke steden in België. Vanaf het treinstation bereikt u het hotel in 15 minuten met de taxi of een korte tramrit met lijn 1.

Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van valet parking. De kosten voor valet-parking zijn 38 euro per 24 uur en er zijn twee elektrische oplaadstations gratis beschikbaar. U kunt uw auto ook parkeren in de Ramen parkeergarage achter het hotel.

Filter by

ROUTEBESCHRIJVING & PARKEREN

Pillows Grand Hotel Reylof
Hoogstraat 36, 9000
Gent
België
Vanaf de luchthaven

Vanaf de luchthaven Brussel Zuid Charleroi

Met de auto
Vanaf Charleroi rijdt u de A54/E420 op vanaf de N568. Vervolgens gaat u verder op de A54/E420. Rijd vanaf de E19 en E40 naar Gent. Neem daarna afslag Drongen vanaf de R4. Ga verder op de Drongensesteenweg/N466 en neem de N430 naar de Hoogstraat. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Openbaar vervoer
In ongeveer 4 minuten loopt u naar Gosselies Airport. Neem vervolgens bus A naar Charleroi Sud en stap uit bij Charleroi Sud Quai 01. Na 2 minuten bereikt u Station Charleroi-Zuid. Neem hier trein IC 4514 naar Essen, verlaat de trein bij Station Brussel-Zuid. Neem hier trein IC 2836 naar Knokke en stap uit bij Station Gent-Sint-Pieters. Neem tramlijn 1 naar Gent Flanders Expo en stap uit bij de halte Gent Burgstraat. Vanaf dit punt bereikt u in ongeveer 3 minuten het Pillows Grand Hotel Reylof. De totale reistijd van de luchthaven naar het hotel is ongeveer 2 uur en 35 minuten.

Vanaf de luchthaven Brussel-Zaventem

Met de auto
Vanaf de A201 volgt u de E40 en R4 naar Gent. Neem vervolgens  afslag Drongen van de R4 en vervolg uw weg over de Drongensesteenweg / N466. Neem ten slotte de N430 naar de Hoogstraat. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Openbaar vervoer
Neem de trein IC 2835 naar Knokke en stap uit bij halte station Gent-Sint-Pieters. Neem tramlijn 1 naar Evergem Brielken en stap uit bij de halt Gent Burgstraat. Vanaf dit punt bereikt u in ongeveer 3 minuten het Pillows Grand Hotel Reylof. De totale reistijd van de luchthaven naar het hotel is ongeveer 1 uur en 24 minuten.

Gent is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Alle beschikbare dienstregelingen zijn te vinden op www.belgianrail.be of op www.delijn.be. Neem voor meer informatie over het openbaar vervoer in de stad contact op met de host.

Vanaf de snelweg

Vanuit Brussel/Keulen
Volg de E40 richting Gent/Oostende en neem de afrit Gent West/Drongen. Aan het einde van de afrit gaat u naar rechts, u blijft dan rechtdoor rijden. Bij de vierde stoplichten gaat u naar rechts de Rooigemlaan in, tot de volgende stoplichten. Vervolgens gaat u naar links, de Nieuwe Wandeling in. Bij de derde stoplichten gaat u naar rechts, de Brugsepoortstraat in. Vervolg u weg naar de Hoogstraat. LOF restaurant is gelegen op nummer 36.

Vanuit Brugge/Calais
Volg de E40 richting Gent/Brussel en neem de afrit Gent West/Drongen. Aan het einde van de afrit gaat u naar rechts, u blijft dan rechtdoor rijden. Bij de vierde stoplichten gaat u naar rechts de Rooigemlaan in, tot de volgende stoplichten. Vervolgens gaat u naar links, de Nieuwe Wandeling in. Bij de derde stoplichten gaat u naar rechts, de Brugsepoortstraat in. Vervolg u weg naar de Hoogstraat. LOF restaurant is gelegen op nummer 36.

Vanuit Kortrijk/Parijs
Volg de E17 richting Gent/Antwerpen. Op het kruispunt in Zwijnaarde, volgt u de E40 richting Oostende. Neem de afrit Gent West/Drongen. Aan het einde van de afrit gaat u naar rechts, u blijft dan rechtdoor rijden. Bij de vierde stoplichten gaat u naar rechts de Rooigemlaan in, tot de volgende stoplichten. Vervolgens gaat u naar links, de Nieuwe Wandeling in. Bij de derde stoplichten gaat u naar rechts, de Brugsepoortstraat in. Vervolg u weg naar de Hoogstraat. LOF restaurant is gelegen op nummer 36.

Vanuit Antwerpen/Amsterdam
Volg de E17 richting Gent/Kortrijk. Op het kruispunt in Zwijnaarde, volgt u de E40 richting Oostende. Neem de afrit Gent West/Drongen. Aan het einde van de afrit gaat u naar rechts, u blijft dan rechtdoor rijden. Bij de vierde stoplichten gaat u naar rechts de Rooigemlaan in, tot de volgende stoplichten. Vervolgens gaat u naar links, de Nieuwe Wandeling in. Bij de derde stoplichten gaat u naar rechts, de Brugsepoortstraat in. Vervolg u weg naar de Hoogstraat. LOF restaurant is gelegen op nummer 36.

Openbaar vervoer

Vanaf Station Gent-Sint-Pieters

Met de auto
Rijd richting Zuidoostwaarts op de Pr. Clementinalaan naar de Kortrijksesteenweg / N414. Vervolg  uw weg over de Kortrijksesteenweg naar de Louis Pasteurlaan. Neem het Coupure-kanaal aan de linkerkant naar de Parrot Street. Sla vervolgens rechtsaf naar de Papegaaistraat. Neem de Wispelbergstraat naar de Hoogstraat en sla ten slotte rechtsaf naar de Hoogstraat. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Openbaar vervoer
Neem tram lijn 1 naar Gent Flanders Expo en stap uit bij de halte Gent Burgstraat. Vanaf dit punt bereikt u in ongeveer 3 minuten Pillows Grand Hotel Reylof. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Vanaf station Gent-Dampoort

Met de auto
Ga naar de Kasteellaan / R40 en vervolg u weg over de R40. Neem vervolgens de N430 naar de Hoogstraat. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Openbaar vervoer
Neem op platform 1 bus 3 naar Gentburgge Braemkasteel- Mariakerke Post en stap uit bij halte Gent Poel. Vanaf dit punt loopt u in 1 minuut naar Pillows Grand Hotel Reylof. Pillows Grand Hotel Reylof bevindt zich op nummer 36.

Parkeerfaciliteiten

Valet parking
Hotelgasten kunnen ook gebruik maken van valet parking. De kosten voor valet parking zijn 38 euro per 24 uur en er zijn twee elektrische oplaadstations beschikbaar (zonder extra kosten). U kunt uw auto ook parkeren in de publieke Ramen parkeergarage achter het hotel.

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi