Restaurants in Amsterdam-Oost bij Pillows Maurits at the Park

De beste restaurants in Amsterdam-Oost

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park huist vele restaurants in Amsterdam-Oost om te bezoeken.

Ga op een culinaire reis in VanOost Restaurant, geniet van een smaakvolle lunch in het levendige Spring Cafe Brasserie en start of eindig de avond met een aperitief in Fitz’s Bar.

VanOost Restaurant

Ontdek ‘worldly cuisine’ van chef Floris van Straalen, bereid in een open keuken in een magnifieke ruimte met plafonds van vijftien meter hoog en originele houten gewelven. 

Alles straalt warmte uit. Van een luxueuze inrichting tot een gepassioneerd team dat een culinaire beleving brengt in een easy going setting.

Open van woensdag t/m zaterdag. Zondag open voor lunch.

VanOost Restaurant

VanOost Restaurant

VanOost Restaurant

Business lunch in Amsterdam

Spring Cafe Brasserie

Spring verwelkomt je met een menu vol smaakvolle brasseriegerechten, geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken.

Lunch, diner of geniet van je favoriete drankje in een chic en elegant interieur. Of kom ultiem genieten op ons grote, groene terras dat naadloos overloopt in het sfeervolle Oosterpark, vergezeld door een uniek concert van vogelgezang.

Fitz's Bar

Begin of eindig de avond in Fitz’s Bar. Dompel onder in een sfeer die doet denken aan de roaring 20’s. Laat onze show stopping cocktailshakers je meenemen terug in de tijd.

Op mooie dagen verwelkomt het team van Fitz’s Bar je op onze rooftop in pop-up bar Fitz’s on the Roof, waarbij je uitkijkt over het Oosterpark.

Open van dinsdag t/m zaterdag.

Fitz's Bar

Fitz's Bar

Fitz's on the Roof

Fitz's on the Roof

Geniet van onze rooftop bar in Amsterdam, waar het adembenemende uitzicht op het park samenkomt met het comfort van een gezellige lounge.

Spring Cafe Brasserie Terras

Geniet van een smakelijke lunch of diner op ons terras met je favoriete gezelschap. Naast lekker eten en drinken word je ook verwend met een prachtig uitzicht over het groene Oosterpark.

Eventskalender

Verken het bruisende Amsterdam en ontdek alles wat de stad te bieden heeft. Ontdek boeiende concerten, tentoonstellingen, festivals en meer in deze evenementenkalender.