Lunch in Amsterdam Oost
bij Spring Cafe Brasserie

Het beste restaurant voor lunch in Amsterdam Oost

Ervaar een onvergetelijke lunch bij Spring Cafe Brasserie in Amsterdam Oost. Een brasserie geïnspireerd door de Franse en Italiaanse keuken met een lichte en levendige ambiance. 

Neem plaats aan onze sfeervolle marmeren tafels, geniet van het geroezemoes van mensen en de swing van de muziek die je uitnodigt. In combinatie met onze selectie aan heerlijke gerechten is dit een plek waar je nooit meer weg wilt.

Het beste terras van Amsterdam Oost

Hoewel ons chique en elegante interieur iets is om binnen te blijven, raden wij je aan om op zonnige dagen naar buiten te gaan. Laat de lunch en je favoriete drankjes serveren op het grote, groene terras dat overloopt in het sfeervolle Oosterpark en geniet onder begeleiding van unieke vogelzangconcerten.

Lunch in Amsterdam East
Lunch in Amsterdam East
Lunch in Amsterdam East

Verleng je lunch in Amsterdam Oost

Geniet langer van je lunch in Spring Cafe Brasserie met een luxe overnachting.

Spring is gevestigd in het 5-sterren Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park dat 69 prachtige kamers en 19 schitterende suites biedt om te verblijven. Het hotel huist ook fine-dining restaurant VanOost, Fitz’s Bar, een rooftop bar en een ontspannende urban spa.

Boek ons speciale Brasserie Arrangement en ervaar het allemaal. Dit arrangement voor twee personen bevat een overnachting in Pillows Maurits at the Park, een uitgebreid geserveerd ontbijt en een heerlijk 4-gangendiner in Spring Cafe Brasserie.

Meeting & Events
Ontdek Amsterdam