Hotel Brussel Centrum

Hotel Brussels City Centre

Hotel in Brussel centrum

Ontdek ons sfeervolle hotel in het centrum van Brussel. Met de gezelligste cafeetjes, de beste restaurants, cultuur en ander grootstedelijk vertier. Voel je beter dan thuis in de comfortabele en tijdloze elegantie van Pillows City Hotel Brussels Centre, of je de stad nu bezoekt voor plezier of zakelijk.

Kamers & Suites

in ons hotel in Brussel centrum

In al onze 70 kamers en 2 suites maken we van overnachten een ervaring om niet te vergeten. Word uitgerust wakker in een hemels bed met fijn Egyptisch bedlinnen. Geniet van zachte vloerbedekking, elegant design en pakkende kunst die voor elke kamer apart is geselecteerd. Voel je van harte welkom in een oase van rust in het kloppend hart van Europa.

The Living Bar & Café

in ons hotel in Brussel centrum

Val achterover in de heerlijke banken en stoelen in onze huiselijke en elegante Living. Een elegante lounge, bar en kleine keuken in één. Geniet overdag, ‘s avonds óf zelfs midden in de nacht van een goed glas wijn of een kleine maaltijd. Ook verwelkomen we onze gasten hier bij aankomst, met een drankje en persoonlijke aandacht.

Meetings & Events

Effectief en zakelijk vergaderen, gebruikmakend van de meest moderne technologie, op een locatie in het hart van Brussel. De plek waar collega’s en zakenpartners dichter bij elkaar komen en waar creativiteit en besluitvorming alle ruimte krijgen. Alles wat je nodig hebt is er, en dat alles is tot in detail ingevuld.

De combinatie van eigentijds en elegant design, moderne faciliteiten en de locatie in hartje Brussel, maken het de ideale plek voor een inspirerende vergadering of bijzondere gelegenheid.

BRUC

Pillows City Hotel

Precies waar je moet zijn in het midden van de stad, maar dan net op die ene hoek die alleen de kenner weet te vinden. Voel je thuis in een bruisende omgeving, in een sfeer van comfort en elegantie.

Pillows Shop
Ontdek Brussel