Organiseer een inspirerende activiteit
bij Pillows Brussels Centre

Een onvergetelijke dag

Pauzes zijn essentieel voor het vernieuwen van energie om met een frisse geest de dag te vervolgen. Met een inspirerende activiteit creëer je een succesvolle vergadering en een onvergetelijke dag.

Pillows City Hotel Brussels Centre heeft verschillende partners om een onvergetelijke activiteit te organiseren, in ons hotel of in de stad.

Inspiratie voor de perfecte pauze

bij Pillows Zwolle

Pillows City Hotel Brussels Centre is gelegen op een centrale locatie met alle bezienswaardigheden op loopafstand en is daardoor de perfecte locatie voor het organiseren van verschillende activiteiten.

Ontdek de historie en interessante feitjes van Brussel tijdens een begeleide wandeling door de stad, ervaar de beste chocolade in Brussel van Pierre Marcolini tijdens een workshop of bezoek Place Royale met het Margritte Museum.

Ons karakteristieke noch stijlvolle hotel is ook een perfecte locatie. Raak geïnspireerd door verschillende gastsprekers of geniet van een wijnproeverij.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspirerende activiteiten op een centrale locatie

Over historisch Brussel

Het prachtige stadscentrum van Brussels was een thuis voor koningen, een handselscentrum en een epicentrum voor vele ambachten. Ondanks de vele evoluties die de stad heeft gekend, is de rijke historie van Brussel nog steeds zichtbaar.

Ontdek de neoklassieke gebouwen uit de negentiende eeuw op Place Royale of bezoek de Koninklijke Sint Hubers Gallerijen met prachtige architectuur en vele cafés. Ook is Mont des Arts een bezoek waard voor wie wilt genieten van een panoramisch uitzicht over de stad.

Het historische stadscentrum kent vele straten, gevuld met cafés, restaurants en weldadige musea.

Neem contact op, we helpen graag