Luxe hotel in Zwolle
Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Luxury hotel Zwolle

Luxe hotel in Zwolle

Thuis voelen in de luxueuze eenvoud en tijdloze elegantie van deze voormalige stadsvilla. Of u nu op reis bent of een stedentrip maakt, privé of zakelijk, het luxe Pillows 4-sterren hotel in Zwolle is altijd de perfecte bestemming.

Kamers & Suites
in ons luxe hotel in Zwolle

Onze 41 luxueuze kamers en suites voelen aan als thuis. Een persoonlijke, uitnodigende en verfijnde sfeer van luxueuze eenvoud, met oogstrelende kunst en warme huiselijkheid.

Restaurant Coperto Restobar

in ons luxe hotel in Zwolle

In 2021 is Coperto Restobar opnieuw bekroond met een Bib Gourmand door Michelin. Het is de plek waar u wordt verrast en ultiem geniet van diverse restobar gerechten.

Geniet van een weldadige lunch of diner in de zonnige serre of op het heerlijke terras van het restaurant. Onze chef de cuisine en zijn team creëren moderne gerechten geïnspireerd op Italiaanse en Franse klassiekers. De eenvoudige bereiding laat de pure smaken van de veelal lokale ingrediënten stralen.

Meetings & Events

Alles wat u nodig heeft, vindt u in ons luxe hotel in Zwolle, we hebben prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring bij Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle.

Sauna & Gym

Ontsnap aan de dag en kom volledig tot rust in de twee privé sauna’s met relaxruimte, of blijf fit in onze gym met moderne uitrusting.

Building Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel

Onze Grand Boutique Hotels zijn perfect gelegen in monumentale gebouwen en bieden extra diensten en faciliteiten zoals valet parking en 24/7 (op de kamer) dineren.

Pillows Shop