COPERTO RESTOBAR

Beleef Coperto Restobar

De grote glazen wanden van deze nieuwgebouwde serre maken Coperto Restobar een lichte en inspirerende ruimte. Wanneer de laatste zonnestralen het restaurant vanuit bijna iedere hoek verlichten, is dit een heerlijke plek om te genieten van mooie gerechten en bijzondere wijnen. De houten vloeren, zachte stoffen en comfortabele stoelen zijn een welkome aanvulling hierop.

THE LIVING

Beleef Pillows Grand Hotel ter Borch

The Living is het hart van het hotel waar een warm welkom, de check-in en de culinaire mogelijkheden samenkomen op een bijzondere sociale plek. Gasten worden 24 uur per dag geserveerd en kunnen hier rustig een boek lezen, genieten van een kopje koffie of gewoonweg de hele avond bij praten.

De bar in de “Domestic Kitchen” is de beste plek voor hapjes en drankjes of om deel te nemen aan het table d’hôtes diner. Dit dagelijks wisselende menu wordt bereid met de lokale ingrediënten van de dag en geserveerd in verschillende schalen op de bar.

De gezellige sfeer, de zachte kleuren en de knisperende haard nodigen uit om te nippen van een goed glas wijn of te ontspannen na een lange dag in Zwolle. De open ruimtes en de persoonlijke service in the Living zorgen voor een unieke en ongedwongen sfeer.

– Ontbijtkaart
– Wijnkaart
– Wijnkaart per glas
– All day dining kaart

WAAROM BOEKEN OP
PILLOWSHOTELS.COM

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van u reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.