LOCATIE

Pillows Grand Hotel Ter Borch
Stationsweg 9
Zwolle

Pillows Grand Hotel Ter Borch is gelegen op 4 minuten loopafstand van het centrum van Zwolle. Het is daarom de ideale uitvalsbasis om de charme en de bijzondere sfeer van de stad te ontdekken. Zwolle is een Hanzestad met een uniek en historisch centrum. Vaar door de grachten, bezoek Museum De Fundatie of verken de overblijfselen van de 14e-eeuwse stadsmuur. Dit bouwwerk ommuurde ooit alle grenzen van de stad.

Er zijn genoeg cafés, restaurants en boetiekwinkeltjes voor een lang bezoek aan Zwolle. Een unieke stop op de route is zonder meer de Waanders boekwinkel in de voormalige Broerenkerk.

Pillows Grand Hotel Ter Borch is gemakkelijk te bereiken per auto of openbaar vervoer. Het treinstation van Zwolle ligt op slechts 250 meter afstand. Het hotel beschikt over 24 parkeerplaatsen waarvan 4 elektrische oplaadpalen. De parkeerplekken zijn op basis van beschikbaar te gebruiken met een maximum van 15 euro per 24 uur. Er zijn ook parkeerplekken in de omgeving van het hotel beschikbaar.

Filter by

Routebeschrijving & parkeren

Beleef Pillows Grand Hotel Ter Borch
Parkeerfaciliteiten

Parkeren
Het hotel beschikt over 24 parkeerplaatsen waarvan 4 elektrische oplaadpalen. De parkeerplekken zijn op basis van beschikbaar te gebruiken met een maximum van 15 euro per 24 uur. Er zijn ook parkeerplekken in de omgeving van het hotel beschikbaar.

Openbaar vervoer

Bus
Alle bussen gaan rechtstreeks naar het stadscentrum. Kaartjes worden verkocht door de buschauffeur of bij het treinstation. Zorg ervoor dat u kunt betalen in contanten of met een OV-chipkaart.

Trein
Vanaf station Zwolle kunt u met de trein heel gemakkelijk andere steden in de buurt van Zwolle bezoeken. Vraag de host om u te adviseren.

Vanaf de luchthaven

Amsterdam Airport Schiphol ligt op ongeveer 120 kilometer van het hotel. De host kan u gedetailleerde reisinformatie verstrekken.

Taxi
Van en naar de luchthaven is het mogelijk om een taxi voor u te regelen. De reistijd bedraagt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Vraag de host om meer informatie en advies.