Open Toptrouwlocatie Route

Open Toptrouwlocatie Route

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg is een officiële trouwlocatie en heeft de perfecte setting voor iedere bruiloft.

De Open Toptrouwlocatie Route is het perfecte moment om onze unieke trouwlocatie in Limburg te ontdekken. Tijdens de Open Toptrouwlocatie Route is onze trouwlocatie prachtig gedecoreerd, kun je al je vragen stellen en ben je meer dan welkom om inspiratie op te doen.

Meld je aan voor één van de onderstaande data:

10 april 2022
26 juni 2022
25 september 2022
20 november 2022

Outside dinner setting at Pillows Charme Hotel Chateau De Raay in Baarlo
Pillows Charme Hotel Château De Raay - De Tuin van de Barones
Wedding details Pillows Charme Hotel Chateau De Raay in Baarlo

Liever op een ander moment langskomen?

Je bent van harte welkom om onze trouwlocatie in Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg op een ander moment te bezoeken. Vraag een speciale rondleiding aan op een gewenste data via het onderstaande formulier.

Over onze trouwlocatie

Een bruiloft bij Pillows Charme Hotel Château De Raay betekent ‘ja’ zeggen op een adembenemende locatie. Ons historische kasteel, gelegen op een landgoed omringd door natuur in Noord-Limburg, is het perfecte decor om de liefde te vieren.

Voor onvergetelijke trouwceremonies of recepties. Buiten met uitzicht op de vijver en tuin of juist in onze prachtig versierde oude kapel. Kies uit de indrukwekkende balzaal of één van onze charmante kleinere salons.

Wij nemen alle zorg uit handen, zodat jullie volledig op kunnen gaan in de dag. Alles volledig naar wens voor jullie once in a lifetime experience. Van culinaire gerechten, tot toasts uit onze uitgebreide wijncollectie tot de perfecte opstelling.

Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay
Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay
Wedding Suite Pillows Charme Hotel Château De Raay