Organiseer een inspirerende activiteit
bij Pillows Hotels in Baarlo

Pillows Charme Hotel Chateau De Raay Baarlo Meetings

Een onvergetelijke dag

Pauzes zijn essentieel voor het vernieuwen van energie en herstart van het werk met een frisse geest. Met een inspirerende activiteit creëer je een succesvolle vergadering en een onvergetelijke dag.

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Baarlo heeft verschillende partners om een onvergetelijke activiteit te organiseren, in ons hotel of in de stad.

Inspiratie voor de perfecte pauze

bij Pillows Baarlo

Pillows Charme Hotel Château De Raay is gelegen in regio van Peel & Maas met prachtige natuur en kasteeldorpen, en is daardoor de perfecte basis voor het organiseren van verschillende activiteiten.

Ontdek de historie en interessante feitjes van Baarlo tijdens een begeleide wandeling door het kasteeldorp, ervaar De Maas vanaf het water tijdens een rondvaart over de rivier of bezoek de Hertog Jan brouwerij.

Ons historisch kasteelhotel is ook een perfecte locatie. Raak geïnspireerd door verschillende gastsprekers, ben creatief bezig tijdens een schilderworkshop in de tuin of geniet van een wijnproeverij.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Teambuilding activiteiten op een unieke locatie

Over historisch Baarlo

Het charmante dorpje Baarlo is omgeven door vele prachtige kasteeldorpjes en de Noord-Limburgse natuur.

Ontdek deze rijke natuur tijdens een wandeling door de langste rivierduinen van Nederland in Nationaal Park De Maasduinen of gedurende een prachtige fietstocht langs De Maas.

Met vele charmante plekken om te ontdekken in de omgeving is Baarlo de perfecte uitvalsbasis voor een teambuilding evenenement.

Neem contact op, we helpen graag