Pillows Charme Hotel Château De Raay,
Limburg

Inspirerend kasteelhotel

Word wakker in een 13de eeuws kasteelhotel, gelegen op een weldadig landgoed in Baarlo, Limburg. Met een grote tuin en een vijver vol met waterlelies, ingebed in totale rust van de natuur.

Bezoek de kruidentuin en glazen kloosterkas waar de kruiden groeien die de chef gebruikt voor de bereiding van wereldse klassiekers in een eigentijds jasje.

Genoeg redenen om binnen de kasteelpoorten te blijven. Maar juist ook wandelen en fietsen is een waar feest in de omringende bossen en natuurgebieden.

Kamers en suites

Geniet van de heerlijke en charmante kamers van ons historische kasteelhotel. Ervaar de charme van onze kasteelkamers in het historische gedeelte van het hotel, of geniet in elke tuinkamer van het uitzicht op het omliggende landgoed.

Restaurant

De Tuin van de Barones

In De Tuin van de Barones komen gerechten van over de hele wereld samen in Limburg. Echte klassiekers, in een eigentijds jasje en bereid met zoveel mogelijk lokale producten uit de omgeving en eigen moes- en kruidentuin.

Geniet van verrassende smaken in de orangerie of op het terras van het kasteel.

Van meetings tot droombruiloften

Samenkomen in een karakteristiek kasteel, middenin de weldadige natuur. Voor elk moment en iedere gelegenheid bieden wij de perfecte setting.

Van meetings, zakelijke en privé events tot een droombruiloft, wij doen alles voor een onvergetelijke beleving. Alles wat je nodig hebt is er en tot in detail ingevuld.

BAA

Pillows Charme Hotel

In onze Pillows Charme Hotels vindt u rust en stilte. Gelegen in prachtige gebouwen zoals oude kastelen en omgeven door de natuur, bieden wij u rustig comfort.

Pillows Charme Hotel Château De Raay
Contact
Room
Arrangementen
Pillows Charme Hotel Château De Raay
Ontdek Limburg