Pillows Charme Hotel Château De Raay,
Limburg

Inspirerend kasteelhotel

Charme Hotel Château De Raay is een charmant kasteelhotel gelegen op een prachtig landgoed in Baarlo, Limburg. Vanaf het moment van aankomst ervaart u de rust en de natuur, de persoonlijke aandacht en de unieke locatie van het kasteel.

Kamers & Suites

Het landgoed biedt unieke en karakteristieke hotelkamers en suites waar u kunt ontspannen en in comfort kunt verblijven. De locatie en de charismatische elementen van het kasteelgebouw maken dit hotel bijzonder en uniek.

Restaurant

De Tuin van de Barones

Het eigentijdse restaurant en wijnbar ‘De Tuin van de Barones’ bevindt zich in de orangerie van het hotel. Het restaurant biedt inspirerende culinaire gerechten, bereid met lokale producten die worden geproduceerd door partner Bright 5. In een ontspannen setting. Geniet van verrassende smaken in de orangerie of op het terras van het kasteel.

Let's meet

Voor elk moment en iedere gelegenheid bieden wij de perfecte setting. Van meetings en events tot uw droombruiloft, we verzorgen altijd een onvergetelijke beleving voor u en uw gasten.

BAA

Pillows Charme Hotel Limburg

In onze Pillows Charme Hotels vindt u rust en stilte. Gelegen in prachtige gebouwen zoals oude kastelen en omgeven door de natuur, bieden wij u rustig comfort.