Geniet van de feestdagen bij Pillows Limburg

Exterior Pillows Charme Hotel Chateau De Raay in Baarlo at night

Vier Kerstmis in ons kasteelhotel

Pillows Charme Hotel Château De Raay in Limburg is de meest magische plek om het kerstseizoen te vieren. Met kerstdecoraties en twinkelende verlichting komt het historische kasteel en haar prachtige omgeving echt tot leven. Maak deze dagen extra speciaal. Geniet van culinaire gerechten, comfortabele kamers en ervaar de bijzondere sfeer die in ons kasteelhotel hangt tijdens de kerst.

Een magische kerst

bij Pillows Charme Hotel Château De Raay

Maak dit feestelijke seizoen speciaal. Laat je door ons verwennen met een verfijnd diner in ons culinaire restaurant De Tuin van de Barones, geniet van ons landgoed en word de volgende ochtend wakker in onze warme en comfortabele kamers. Dit kerstarrangement voor 2 personen bestaat uit:

  • 1 overnachting
  • Uitgeserveerd kerstontbijt
  • 5-gangen kerstdiner in De Tuin van de Barones*
  • Inclusief, aperitif, amuse, koffie, thee en friandises.

*op dag van aankomst, exclusief dranken.

Geniet van een magisch verblijf met geliefden

Culinair genieten in De Tuin van de Barones

Voor een culinair diner in Baarlo hoef je de deur niet uit. In ons restaurant De Tuin van de Barones geniet je van klassieke gerechten in een eigentijds jasje. Onze chef en zijn team werken met lokale en seizoensgebonden producten. Met zoveel mogelijk kruiden en groenten uit onze eigen kloostertuin.

Zorgeloos verblijven bij Pillows Hotels

Voel je welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om uw en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te behouden. Uitgebreide informatie over onze maatregelen is te vinden in ons ​​veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen graag.