Overnachten in Deventer

Kom heerlijk overnachten in Deventer

Kom overnachten in Deventer en maak het extra speciaal met een verblijf in Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel. Ontdek  één van de oudste, nog altijd springlevende handelssteden vanaf ons elegante boutique hotel. Word wakker in dit 4-sterrenhotel met een prachtig uitzicht over de rivier en de historische skyline van Deventer.

Ontdek de schoonheid van deze Hanzestad

met een overnachting in Deventer

Voel je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in ons 19de-eeuwse monumentale Pillows hotel, gelegen aan de IJssel.

Room Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel Deventer
Kamers & Suites

Het ultieme genieten. Voel zachte vloerbedekking onder je voeten, geniet van kunst aan de wand die speciaal is uitgekozen voor elke kamer en kom volledig tot rust in de beste bedden met verrukkelijk beddengoed van Egyptisch katoen.

Hier vind je aandacht terug in ieder detail.

IJssel Restobar
IJssel Restobar

Ontdek culinaire hoogstandjes bij IJssel Restobar in Deventer. Je vindt er gerechten van over de hele wereld.

Laat je langzaam verleiden door smaken en geuren van eerlijke lokale ingrediënten van het seizoen, en het mooiste uitzicht over de IJssel en de skyline van Deventer.

Sauna at Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel in Deventer
Gym

Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel beschikt over een compacte fitnessruimte, maar heeft ook genoeg omringende natuur om het hoofd leeg te maken tijdens het hardlopen of een stevige wandeling.

Op zoek naar een relaxed verblijf? Kom tot rust in onze infrarood sauna met ontspanningsruimte.