Een weekendje weg in Deventer

Het perfecte weekend in Deventer

Ga er op uit en geniet van een weekendje weg in Deventer. Maak het extra speciaal met een luxe verblijf in Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel. Ontdek  één van de oudste, nog altijd springlevende handelssteden vanuit ons elegante boutique hotel, direct gelegen aan de IJssel.

Maak alvast kennis met deze Hanzestad voor je weekendje weg en ontdek onze favoriete activiteiten en plekken om te bezoeken.

Ontdek de schoonheid van deze Hanzestad

tijdens jouw weekendje weg in Deventer

Deventer en omgeving heeft het allemaal. Wandel of vaar door het historisch stadscentrum of door de rijke omliggende natuurgebieden. Liever de omgeving ontdekken op de fiets? Bij ons kunt u ook gebruik maken van onze huurfietsen.

Ontdek de charme van het pittoreske, historische centrum. Kijk uit op het historisch silhouet van de 46 meter hoge Grote of Lebuinuskerk, een gotische kerk die teruggaat tot aan de middeleeuwen, of beklim de kerk voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Wandel langs de 13de eeuwse stadsmuur, vind het oudste stenen woonhuis van Nederland en bemachtig de Deventerkoek van Deventer Koekwinkel. Ontdek de Walstraat tijdens het winkelen met vele pop-up winkels, kleine boutiques en De Oude Mosterdfabriek.

Wij helpen u graag met het plannen van een dag in Deventer en omgeving.

Living room of the suite at Pillows Hotels Deventer
Historical building of Pillows Hotels in Deventer
Desk with magazine and view on the skyline of Deventer