Trouwen aan het water bij Pillows Hotels in Deventer

Wedding at Pillows Deventer

Trouwlocatie in Deventer met klasse

Met een bruiloft bij Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel beloof je elkaar eeuwige trouw op een idyllische trouwlocatie in Deventer. Kom samen met dierbaren in ons 19de-eeuwse monumentale pand. In de rustieke serre of op ons zonnige terras aan de rand van de IJssel. Groots of intiem, bij Pillows Hotels in Deventer hebben jullie alles op één locatie.

Een prachtige trouwlocatie in Deventer

de mooiste plek voor ieder moment

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel is een officiële trouwlocatie in Deventer en heeft de perfecte setting voor iedere bruiloft. Van onvergetelijke trouwceremonies tot recepties. Buiten met uitzicht op de historische skyline van Deventer en de IJssel Rivier of juist in ons prachtig versierde neoklassieke pand. Ongedwongen met een klein gezelschap of buitengewoon groots tot wel 250 gasten. Het team van Pillows Hotels in Deventer verstaat de kunst om al jullie wensen te vertalen naar een voorstel op maat. Maak een afspraak hoe wij de mooiste dag van uw leven vorm kunnen geven.

Van borrels tot totale culinaire verwennerij

Een memorabele lunch, borrel, diner of high tea met de mensen die de dag van jullie leven mogen meemaken.  Proef Dutch Cuisine zoals dat hoort te zijn, met de heerlijkste lokale producten van het seizoen. Laat onze chef en zijn team een arrangement voor jullie creëren dat past bij de unieke dag.

Van trouwlocatie tot aan hotel

Op deze ene dag gaat het allemaal gebeuren, op een manier die helemaal persoonlijk en uniek is. Bij Pillows Hotels in Deventer beleven jullie de dag van je leven op één locatie. Na een bijzondere avond komt het moment om samen na te genieten van deze speciale dag, in de bruidssuite van ons hotel. Ook aan de gasten is gedacht, zij hebben de mogelijkheid om te overnachten in een van de 29 stijlvolle kamers en suites.

Wedding at Pillows Deventer
Wedding at Pillows Deventer

Onze Pillows Event Specialist

zorgt voor ieder detail