Trouwen aan het water bij Pillows Hotels in Deventer

Wedding at Pillows Deventer

Trouwlocatie in Deventer met klasse

Met een bruiloft bij Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel beloof je elkaar eeuwige trouw op een idyllische trouwlocatie in Deventer.

Kom samen met dierbaren in ons 19de-eeuwse monumentale pand. In de rustieke serre of op ons zonnige terras aan de rand van de IJssel. Groots of intiem, bij Pillows Hotels in Deventer hebben jullie alles op één locatie.

Een prachtige trouwlocatie in Deventer

de mooiste plek voor ieder moment

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel is een officiële trouwlocatie in Deventer en heeft de perfecte setting voor iedere bruiloft.

Het team van Pillows Hotels in Deventer verstaat de kunst om al jullie wensen te vertalen naar een voorstel op maat. Maak een afspraak en bespreek hoe wij de mooiste dag van jullie leven vorm kunnen geven.

19de eeuws neoklassiek gebouw aan de IJssel rivier

Voor intieme of grote bruiloften tot 250 gasten

IJssel Restobar genoemd in Michelingids

Op twee na populairste trouwlocatie van Overijssel*

Goed bereikbaar en inclusief parkeren

Locatie voor exclusief verhuur, inclusief 29 hotelkamers

*weddingplanner.nl by toptrouwlocaties.nl

Wedding event in Deventer
Wedding Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Van borrels tot totale culinaire verwennerij

Een memorabele lunch, borrel, diner of high tea met de mensen die de dag van jullie leven mogen meemaken. Geniet van verfijnde gerechten met lokale producten van het seizoen en prachtige wijnen uit onze uitgebreide wijncollectie. De chef en zijn team creëren graag een arrangement dat past bij jullie dag.

Exclusieve bruiloftlocatie: alleen voor jullie en jullie gasten

Van ceremonies tot diners en recepties: bij Pillows Aan de IJssel hebben jullie de perfecte setting voor elk type bruiloft. Voor jullie bruiloft sluiten we de locatie af voor externe gasten, zodat jullie het hele hotel exclusief voor jullie zelf hebben.

Van bruiloftlocatie naar hotel

Bij Pillows Hotels in Deventer beleven jullie de dag van je leven op één locatie. Na een bijzondere avond komt het moment om samen na te genieten van deze speciale dag, in de bruidssuite van ons hotel. Ook bruiloftsgasten zijn welkom in een van de elegante 29 hotelkamers of suites.

Neem contact op met de Pillows Wedding Specialist

alles naar jullie wens

IJssel Restobar in Deventer