Ontdek wat Limburg te bieden heeft

Regio Limburg

Het gebied rond Château De Raay biedt veel mogelijkheden voor een bezoek. Ga naar Nationaal Park De Maasduinen, de langste rivierduinen van Nederland, of maak een fietstocht langs de De Maas, de grootste rivier in Limburg. Ook De Peel, een veen gebied waar ooit veen werd gekapt, is een bestemming om te ontdekken.

Natuurliefhebbers zullen een geweldige tijd hebben om in Château De Raay te verblijven en de omgeving van het hotel te ontdekken.

Onze favoriete hotspots

Maak je wandelschoenen of fiets klaar voor quality time in de Noord-Limburgse natuur. We brengen hier graag tijd door en adviseren onze gasten om het bos in te gaan.

Op zoek naar nieuwe kleding voor kwaliteitsontwerpers? In Roermond, niet ver van het hotel, vindt u de Designer Outlet winkel voor ontwerpers. Winkel urenlang en ontspan in ons hotel.

Vraag ons team naar de speciale samenwerking die we hebben met de Hertog Jan brouwerij. Tour door de brouwerij en proef het beroemde bier uit deze regio.

Zin in een dagje golfen? Golfclub De Berckt, op slechts 5 kilometer afstand van het hotel, biedt een golfbaan met 9 holes voor een mooie rondje golf.