Ontdek Prachtig Brussel

De charme van de Europese hoofdstad

Bewonder de gezellige straten van Brussel en sta versteld van het karakter van de stad. De inwoners van Brussel weten wat goed is en tijdens een bezoek aan de Europese hoofdstad kunt u ervaren hoe het is om in deze opwindende stad te leven.

Onze favoriete

Hotspots

Wat zijn de beste dingen om te doen in Brussel? Natuurlijk houden we van de grootste hotspots zoals Manneken Pis, de Grote Markt en het Atomium. Maar we hebben onze favoriete hotspots in de stad.

Doe zoals de lokale bevolking doet en geniet van een Belgisch biertje in Café Belga. U zult een divers publiek vinden in dit café, dat wordt beschreven als een culturele mixpot. Als de nacht nog jong is, is het altijd een traktatie om naar Madame Moustache te gaan. In deze club zijn de obers gekleed als matrozen en maken muziek om de bezoekers te entertainen.

Een reis naar Brussel zonder chocolade is geen complete trip. Een van onze favoriete plaatsen om chocolade te krijgen is Pierre Marcoline. Hij is een van de meest bekende chocolademakers van de stad. Geen wonder dat zijn chocolade erg goed is.

Arrangementen
Restaurants