Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch
Zwolle

Deluxe Room Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Meer thuis dan thuis

Thuis voelen in de luxueuze eenvoud en tijdloze elegantie van deze voormalige stadsvilla. Of u nu op reis bent of een stedentrip maakt, privé of zakelijk, Pillows Zwolle is altijd de perfecte bestemming.

Kamers & Suites

Onze 41 luxueuze kamers en suites voelen aan als thuis. Een persoonlijke, uitnodigende en verfijnde sfeer van luxueuze eenvoud, met oogstrelende kunst en warme huiselijkheid.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch is open

Coperto Restobar en The Living zijn gesloten, maar u kunt onze gerechten en dranken wel ophalen en meenemen naar uw hotelkamer.

Restaurant

Coperto Restobar

Coperto Restobar is door Michelin bekroond met de Bib Gourmand voor het jaar 2020. Het is de plek waar u wordt verrast en ultiem geniet van diverse restobar gerechten.

Geniet van een weldadige lunch of diner in de zonnige serre of op het heerlijke terras van het restaurant. Chef de cuisine Remco Jansen en zijn team creëren moderne gerechten geïnspireerd op Italiaanse en Franse klassiekers. De eenvoudige bereiding laat de pure smaken van de veelal lokale ingrediënten stralen.

Meetings & Events

Alles wat u nodig heeft, vindt u in onze prachtige meeting en event ruimtes. Alles is tot in detail ingevuld. Meetings krijgen alle ruimte voor besluitvorming en events worden een inspirerende ervaring.

Sauna & Gym

Ontsnap aan de dag en kom volledig tot rust in de twee privé sauna’s met relaxruimte, of blijf fit in onze gym met moderne uitrusting.

Onze sauna en fitnessfaciliteiten zijn tijdelijk gesloten wegens de nieuwe COVID-19 maatregelen.

Building Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Pillows Grand Boutique Hotel

Onze Grand Boutique Hotels zijn perfect gelegen in monumentale gebouwen en bieden extra diensten en faciliteiten zoals valet parking en 24/7 (op de kamer) dineren.

Pillows Shop