PRIVATE DINING

Neem contact op

De twee sfeervolle salons van Pillows Grand Hotel Ter Borch zijn de ideale plek voor een besloten bijeenkomst in gezelschap zoals  private dining. Onze hosts zijn gericht op het verlenen van een excellente service, zodat u in alle rust en privacy met uw gezelschap van een geheel verzorgde lunch of diner in Zwolle kunt genieten. Indien gewenst is het ook mogelijk om in de salons een vergadering of presentatie te houden, alvorens met de lunch of het diner wordt gestart.

De culinaire invulling van het diner wordt verzorgd door ons restaurant Coperto Restobar, met een kaart geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Bekijk alvast het a la carte menu en onze uitgebreide wijnselectie. Onze hosts helpen u graag om vooraf de ideale wijn-spijscombinaties samen te stellen.

Salon I (tot 12 personen)

Salon I, gelegen op de begane grond, is voorzien van grote ramen die veel daglicht binnen laten en een massief houten ovale tafel. De salon is direct verbonden met de huiselijke Living. The Living is het hart van het hotel en is de ideale plek om uw gasten een warm welkom te geven. Ook kunt u hier gebruik maken van een aperitief waarna u in alle rust en beslotenheid kunt genieten van een exclusieve lunch of diner in onze salon.

Salon II (tot 25 personen)

Bent u met een groter gezelschap, dan biedt Salon II, gelegen op de eerste verdieping van ons historische pand en voorzien van veel daglicht, u alle mogelijkheden voor een memorabele private dining. Indien gewenst, is het mogelijk (een deel van) de verdieping exclusief te boeken zodat u uw diner kunt verlengen met een overnachting in één van onze moderne kamers of suites.

Reserveer Salon I of Salon II via telefoonnummer +31 38 425 67 89, per e-mail reservations.grandhotelterborch@pillowshotels.com of via onderstaand contactformulier.

This site is protected by reCAPTCHA and the
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.