THE LIVING – RESTO & WINEBAR

Ontdek The Living

The Living – Resto & Winebar – is in het najaar van 2018 bekroond met een GaultMillau score van 13/20. Het restaurant is het hart van het hotel waar de warme ontvangst en culinaire mogelijkheden 24 uur per dag samenkomen. Het is de perfecte omgeving om bij te komen van een lange dag in Brussel. De zachte pastelkleuren nodigen uit om rustig door een boek te bladeren, te proeven van een verfijnd gerecht van chef Trung Hoang of de All Day Dining Kaart, begeleidt door een heerlijk glas wijn van de uitgebreide wijnkaart.

Het restaurant staat onder leiding van chef Trung Hoang. Deze West-Vlaamse chef en zijn ervaren team staan voor een ongecompliceerde maar verfijnde keuken, met respect voor lokale tradities en hier en daar een knipoog naar de kosmopolitische wereld.

Gasten kunnen in het restaurant van The Living – Resto & Winebar genieten van een maandelijks wisselend menu, bestaande uit een 2-gangenlunch of 3-gangendiner.

Bekijk de verschillende menukaarten in het Engels. Mocht u aanvullende informatie wensen, neem dan contact op met het hotel.

– Ontbijtkaart
– All Day Dining kaart
– Resto & Winebar kaart
– Dranken
– Wijnkaart

ONTDEK ONS
LENTE ARRANGEMENT

3-daags Lente Arrangement

Die heerlijke bloemengeur, de eerste zonnestralen die de natuur laten stralen… Ons Lente weekendarrangement doet ons blozen. Geniet ten volle van de lente door de vele parken en tuinen te verkennen die de groenste hoofdstad van Europa te bieden heeft. Geniet van een culinair diner in The Living – Resto & Winebar om het verblijf extra speciaal te maken. Dit arrangement is geldig bij een verblijf tussen 22 maart en 30 juni en inbegrepen is:

Welkomstdrankje

Zonnig welkomstgeschenk op de kamer

2 x Uitgeserveerd ontbijt voor 2 personen

2 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite

2 x Brussels Card (24 uur geldig)

Gratis gebruik van WiFi