THE LIVING – RESTO & WINEBAR

Ontdek The Living

The Living – Resto & Winebar – is in het najaar van 2018 bekroond met een GaultMillau score van 13/20. Het restaurant is het hart van het hotel waar de warme ontvangst en culinaire mogelijkheden 24 uur per dag samenkomen. Het is de perfecte omgeving om bij te komen van een lange dag in Brussel. De zachte pastelkleuren nodigen uit om rustig door een boek te bladeren, te proeven van een verfijnd gerecht van chef Trung Hoang of de All Day Dining Kaart, begeleidt door een heerlijk glas wijn van de uitgebreide wijnkaart.

Het restaurant staat onder leiding van chef Trung Hoang. Deze West-Vlaamse chef en zijn ervaren team staan voor een ongecompliceerde maar verfijnde keuken, met respect voor lokale tradities en hier en daar een knipoog naar de kosmopolitische wereld.

Gasten kunnen in het restaurant van The Living – Resto & Winebar genieten van een maandelijks wisselend menu, bestaande uit een 2-gangenlunch of 3-gangendiner.

Bekijk de verschillende menukaarten in het Engels. Mocht u aanvullende informatie wensen, neem dan contact op met het hotel.

– Ontbijtkaart
– Resto & Winebar kaart
Bar Menu
Wijn & Dranken kaart