Organiseer een inspirerende activiteit
bij Pillows Hotels in Zwolle

The Living Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch

Een onvergetelijke dag

Pauzes zijn essentieel voor het vernieuwen van energie om met een frisse geest de dag te vervolgen. Met een inspirerende activiteit creëer je een succesvolle vergadering en een onvergetelijke dag.

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle heeft verschillende partners om een onvergetelijke activiteit te organiseren, in ons hotel of in de stad.

Inspiratie voor de perfecte pauze

bij Pillows Zwolle

Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch is gelegen op de rand van het historische centrum van de stad en is daardoor de perfecte basis voor het organiseren van verschillende activiteiten.

Ontdek de historie en interessante feitjes van Zwolle tijdens een begeleide wandeling door de stad, ervaar de stad vanaf het water tijdens een rondvaart door de grachten of bezoek Museum De Fundatie, een begrip in Zwolle.

Onze historische stadsvilla is ook een perfecte locatie. Raak geïnspireerd door verschillende gastsprekers, geniet van een wijnproeverij of creëer luxe chocolade in samenwerking met Bonbonnerie Borrel.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspirerende activiteiten op een centrale locatie

Over charmant Zwolle

Zwolle is een kleine Hanzestad met een prachtig middeleeuws fort in het historische stadscentrum.

Maak een lange wandeling naar het middeleeuwse centrum, net voorbij het station en geniet van het uitzicht over de verschillende monumenten van de stad, zoals de Sassenpoort en de grote kerk.

Het knusse stadscentrum zit vol smalle straatjes met bars, restaurants en geweldige musea.

Neem contact op, we helpen je graag verder