Aanbiedingen

3-daagse City Break

Ontdek verrassend Brussel met de City Break. Geniet van een heerlijk driegangendiner in het restaurant om het verblijf extra speciaal te maken. Bij het weekend arrangement is inbegrepen:

– Welkomstdrankje en welkomstgeschenk
– 2 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite
– 2 x Uitgeserveerd ontbijt voor 2 personen
– Late check out tot 14.00 uur op basis van beschikbaarheid
– 2 x Brussels Card (24 uur geldig)
– Gratis gebruik van WiFi

Pillows Winter Season

Tijdens de feestdagen komt u volledig tot rust in ons luxe hotel in Brussel. Geniet van een heerlijke overnacht, een speciale winter cocktail en een uitgebreid ontbijt.

Valentijnsdiner in The Living – Resto & Winebar

The Living – Resto & Winebar is de perfecte plek om Valentijnsdag te vieren. Hier kunt u genieten van culinaire gerechten van onze chef Trung Hoang en zijn team. Daarnaast hebben wij een speciale actie op deze dag waarbij wij een diner weggeven. Trakteren wij u op uw diner op 14 februari?

Jazzy Fridays in The Living

Elke eerste vrijdag van de maand verwelkomen we u op onze speciale Jazzy Friday. De eerste editie begint op vrijdag 22 November en zal daarna plaatsvinden vanaf februari 2020. Geniet van een culinair diner met vrienden of familie en droom weg met de jazzmuziek van het muziekduo Mirte & Matthias. Zij spelen jazzmuziek, die de Jazz-normen vanaf het begin, een frisse uitstraling geeft. Reserveer een tafel.

  • 7 februari 2020
  • 6 maart 2020
  • 3 april 2020

2-daags Culinair Arrangement

Het culinaire arrangement is een ware verrassing voor de smaakpapillen. Geniet van een heerlijk driegangen menu in The Living – Resto & Winebar met haar ongecompliceerde maar verfijnde keuken. Dit arrangement omvat:

– Welkomstgeschenk
– 1 x Culinair 3-gangenlunch of diner voor 2 personen
– 1 x Overnachting in een Luxury, Grand Luxury Room or Pillows Suite
– 1 x Uitgeserveerd ontbijt voor 2 personen
– Late check-out tot 14.00 uur, op basis van beschikbaarheid
– Gratis gebruik van WiFi

3-daags Romantisch arrangement

Vier een bijzondere huwelijksreis of huwelijksdag met het romantische arrangement. Geniet van een heerlijk driegangen diner in The Living – Resto & Winebar voor een extra speciaal verblijf. Bij het romantische arrangement is inbegrepen:

– Welkomstdrankje
– Welkomstgeschenk en rozenblaadjes
– Fles mousserende wijn
– 1 x Overnachting in een Luxury Room, Grand Luxury Room of Pillows Suite
– 1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen
– Latere check-out, tot 14.00 uur, op basis van beschikbaarheid
– Gratis gebruik van WiFi

Alle aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid ten tijde van het reserveren. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere promoties of contracten en niet van toepassing op groepen. Prijzen zijn per kamer, per nacht, variëren per aankomstdatum en / of lengte van het verblijf en BTW en servicekosten zijn inbegrepen. Bij de prijzen zijn stadbelasting, fooien of toeslagen niet inbegrepen tenzij anders vermeld. Kosten kunnen in rekening worden gebracht voor vroegtijdig vertrekken. Prijzen zijn onderhevig aan wijzigingen.