Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel,
Deventer

Rooms in Deventer

Wakker worden met het mooiste uitzicht van Overijssel

Voel je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in ons 19de-eeuwse monumentale Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer, gelegen aan de IJssel. In dit 4-sterrenhotel word je wakker met een onwaarschijnlijk mooi uitzicht, uitkijkend over de meanderende rivier, de historische skyline van Deventer en het vrolijke pontje dat je de hele dag van de ene naar de andere kant van de stad brengt.

Kamers & Suites

Uitnodigend, verfijnd en tijdloos. Ervaar luxe en comfort in de 29 kamers en suites van Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer. Ontdek onze kamers met prachtig uitzicht, ofwel op park De Worp óf de rivier en Hanzestad Deventer.

IJssel Restobar

Proef de puurheid van de gerechten van IJssel Restobar, bereid met lokale producten van het seizoen. Culinair genieten op zijn best.

Hier geniet je van een heerlijke lunch of diner, al uitkijkend op het stadssilhouet van Deventer. In ons sfeervolle restaurant of vanaf ons zonnige terras direct gelegen aan de IJssel.

Sauna & gym

Ontsnap aan de orde van de dag en kom volledig tot rust in onze sauna, of kom juist in beweging in onze gym.

Artwork Building Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel Deventer

Pillows Luxury Boutique Hotel

De ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en persoonlijke aandacht. Dompel onder in de intieme sfeer van klasse en comfort. Een plek waar je nooit meer weg wilt.

Meetings & Events
Ontdek Deventer