Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel,
Deventer

Room Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel Deventer

Wakker worden met het mooiste uitzicht van Overijssel

Voel je thuis in tijdloze elegantie en ingetogen luxe in ons 19de-eeuwse monumentale Pillows hotel, gelegen aan de IJssel.

In dit 4-sterrenhotel word je wakker met een onwaarschijnlijk mooi uitzicht, uitkijkend over de meanderende rivier, de historische skyline van Deventer en het vrolijke pontje dat je de hele dag van de ene naar de andere kant van de stad brengt.

Kamers & Suites

Uitnodigend, verfijnd en tijdloos. Ervaar luxe en comfort in de 29 kamers en suites van Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel. Ontdek onze kamers met prachtig uitzicht, ofwel op park De Worp óf de rivier en Hanzestad Deventer.

IJssel Restaurant

Proef de puurheid van de gerechten van het IJssel Restaurant, bereid met lokale producten van het seizoen. Dutch Cuisine op zijn best.

Hier geniet je van een heerlijke lunch, afternoon tea of diner, al uitkijkend op het stadssilhouet van Deventer. In ons sfeervolle restaurant of vanaf ons zonnige terras direct gelegen aan de IJssel.

De bruiloft van je dromen

Vier de bruiloft waarvan jullie altijd al hebben gedroomd. Geef elkaar het jawoord op een prachtige romantische plek waarbij we al jullie wensen in vervulling laten gaan. Vanuit ons neoklassieke rijksmonument, bij mooi weer aan het water: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vergaderen met uitzicht op de IJssel

Een vergadering mag bijzonder zijn. Hier vind je alle ruimte voor een inspirerende meeting op de meest unieke plek aan de IJssel.

Aan alle details is gedacht: elegante vergaderzalen, de meest moderne technologie en heerlijke gerechten uit ons IJssel Restaurant.

Sauna & gym

Ontsnap aan de orde van de dag en kom volledig tot rust in onze sauna, of kom juist in beweging in onze gym.

Artwork Building Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel Deventer

Pillows Luxury Boutique Hotel

De ideale combinatie van luxe, hartelijkheid en persoonlijke aandacht. Dompel onder in de intieme sfeer van klasse en comfort. Een plek waar je nooit meer weg wilt.

Pillows Shop
Ontdek Deventer