OPENING SOON: SPA REYLOF & FITNESS

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

Het voormalige koetshuis wordt binnenkort omgetoverd tot Spa Reylof & Fitness. Bij de opening van het hotel zal Spa Reylof & Fitness nog niet toegankelijk zijn. Zodra een openingsdatum bekend is, wordt dat op deze pagina vermeld.

De eerste verdieping huisvest een moderne fitnessruimte om uw uithoudingsvermogen te vergroten en kracht op te bouwen. Hier verbetert u uw conditie met de nieuwste cardio- en gewichtsapparatuur

Koel na het sporten af in het wellness bad van 25m2 op de begane grond. De koetspoorten zijn vervangen door glazen deuren waarachter de binnentuin zich sierlijk ontvouwt. Vervolg daarna uw weg om in alle warmte te ontspannen onder het fraaie houten dak van de wellness. Dit gedeelte heeft een Finse sauna, Turkse hamman en ontspanningsruimte: de ideale remedie na een enerverende dag in Gent.

De schoonheidsspecialisten van Spa Reylof staan klaar voor de spieren die net dat extra beetje aandacht nodig hebben. Ze verzorgen u met een reeks aan schoonheidsbehandelingen, massages en lichaamsscrubs.

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.