Organiseer een inspirerende activiteit
bij Pillows Hotels in Deventer

Private Dining Pillows Luxury Boutique Hotel Aan De IJssel

Een onvergetelijke dag

Pauzes zijn essentieel voor het vernieuwen van energie en herstart van het werk met een frisse geest. Met een inspirerende activiteit creëer je een succesvolle vergadering en een onvergetelijke dag.

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel in Deventer heeft verschillende partners om een onvergetelijke activiteit te organiseren, in ons hotel of in de stad.

Inspiratie voor de perfecte pauze

bij Pillows Deventer

Pillows Luxury Boutique Hotel aan de IJssel is gelegen aan de oever van de IJssel met uitzicht over de skyline van Deventer en is daardoor de perfecte basis voor het organiseren van verschillende activiteiten.

Ontdek de historie en interessante feitjes van Deventer tijdens een begeleide wandeling door de stad, ervaar de stad vanaf het water tijdens een rondvaart over de IJssel of bezoek de stadsbrouwerij.

Ons monumentale hotel uit de 19e eeuw dient ook als perfecte locatie. Raak geïnspireerd door verschillende gastsprekers of geniet van een heerlijke wijnproeverij.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspirerende activiteiten op een centrale locatie

Over Hanzestad Deventer

Deventer, de historische Hanzestad, is zeker een bezoek waard. Het knusse stadscentrum zit vol smalle straatjes met bars, restaurants en geweldige musea. Deventer ligt aan de IJssel rivier, door velen omschreven als de mooiste rivier van Nederland en heeft vele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken.

Deventer heeft de laatste jaren veel gedaan om de historische binnenstad te herstellen en behouden. Het oude stratenpatroon is nagenoeg nog geheel intact en honderden monumenten zijn gerestaureerd. Deventer noemt zichzelf ‘gastvrij’, en je zult dan ook merken dat je hier welkom bent.

Neem contact op, we helpen graag