COMING SOON: LOF RESTAURANT

Ontdek LOF Restaurant

Begin of eindig de dag in stijl. LOF is een restaurant, ontworpen als ontmoetingsplek voor de omgeving. Het zorgvuldig samengestelde interieur, de houten vloer en de grote ramen stralen een ingetogen en elegante sfeer uit. De open ruimte bevindt zich op de begane grond van het klassieke gebouw en verbindt de stad met de binnentuin en het mooie zomerterras.

LOF belooft u gastronomisch te verrassen. De chefs hechten grote waarde aan details en omarmen de vegetarische keuken. Ze putten uit een verscheidenheid aan lokale groenten, seizoenskruiden en kleinschalig geproduceerde ingrediënten. Deze worden gepresenteerd in verfijnde gerechten die elkaar opvolgen en versterken. De overzichtelijke wijnkaart biedt een breed smaakpalet van wereldwijd bekende en duurzame labels.

LOF Restaurant opent haar deuren op 6 oktober 2018. Vanaf heden is het mogelijk om een reservering te maken.

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.