LOF RESTAURANT

Ontdek LOF Restaurant

LOF Restaurant is een nieuw restaurantconcept, geïnspireerd op de keuken van sterrenchef Ron Blaauw, onder leiding van chef Jasper Maatman. Geef je over aan echte culinaire ervaring op maat, bereid door een ervaren keukenbrigade en gepresenteerd door ons vriendelijke serviceteam.

Internationale creaties die het Vlaamse culinaire erfgoed eren, maken LOF Restaurant tot een gewaardeerde gastronomische plek voor fijnproevers, hotelgasten en locals. De beknopte wijnkaart bevat de meest verfijnde smaken uit veelgeprezen regio’s en labels over de hele wereld.

Bekijk het menu

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi