THE LIVING

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef, is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

De rustige kleuren en het frisse ontwerp zorgen voor een gemoedelijke sfeer. De bar in het midden van deze sociale ruimte springt het meest in het oog en wordt omgeven door drie zithoeken. Gasten kunnen hier even rustig achteroverleunen in de sofa’s rond de haard en zich terugtrekken uit de drukte van de stad.

De ‘Domestic Kitchen’ is het culinaire hart van the Living en bevindt zich in de twee vertrekken die uitkijken op de tuin. Er kan vierentwintig uur per dag worden gekozen van een kaart met ontbijtgerechten en Franse bistro-klassiekers voor een informeer diner.

EXCLUSIEVE DIRECTE DEAL
10% ACTIE

WELKOMSTGESCHENK

Boek rechtstreeks en ontvang een lokale delicatesse in uw kamer bij aankomst.

BESTE PRIJS GARANTIE

We bieden u de beste prijs garantie. Wanneer u een lagere kwalificerende prijs vindt binnen 24 uur na het maken van uw reservering passen we onze prijs voor u aan.

GRATIS UPGRADE

Wanneer u rechtstreeks boekt geniet u van een gratis upgrade bij beschikbaarheid. We maken uw verblijf graag onvergetelijk.