THE LIVING

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef, is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

De rustige kleuren en het frisse ontwerp van The Living Bar zorgen voor een gemoedelijke sfeer. De bar in het midden van deze sociale ruimte springt het meest in het oog en wordt omgeven door drie zithoeken. Gasten kunnen hier even rustig achteroverleunen in de sofa’s rond de haard en zich terugtrekken uit de drukte van de stad.

De ‘Domestic Kitchen’ is het culinaire hart van The Living Bistro en bevindt zich in de twee vertrekken die uitkijken op de tuin. Er kan vierentwintig uur per dag worden gekozen van een kaart met ontbijtgerechten en Franse bistro-klassiekers voor een informeel diner.

– Ontbijtkaart
– Bistrokaart
– Amaizers
– Wijnkaart
– Dranken

Ontdek
Openingsaanbieding

20% korting
Gastronomisch Arrangement

Beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

‘Turndown’ Service

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi