THE LIVING

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

De plek waar baron Reylof ooit zijn gedichten schreef, is nu de meest levendige plek van het hotel. De veelzijdige Living bevindt zich op de eerste verdieping en brengt de welkomstruimte, lounge, bar en ‘Domestic Kitchen’ samen.

De rustige kleuren en het frisse ontwerp zorgen voor een gemoedelijke sfeer. De bar in het midden van deze sociale ruimte springt het meest in het oog en wordt omgeven door drie zithoeken. Gasten kunnen hier even rustig achteroverleunen in de sofa’s rond de haard en zich terugtrekken uit de drukte van de stad.

De ‘Domestic Kitchen’ is het culinaire hart van the Living en bevindt zich in de twee vertrekken die uitkijken op de tuin. Er kan vierentwintig uur per dag worden gekozen van een kaart met ontbijtgerechten en Franse bistro-klassiekers voor een informeel diner.

Ontbijtkaart
Bistrokaart
Wijnkaart
Drankenkaart

ONTDEK PILLOWS
KERSTARRANGEMENT

ONTDEK PILLOWS
KERSTARRANGEMENT

Ontdek het historische centrum van Gent dat transformeert in een winterwonderland in de decembermaand, vanuit het onlangs geopende Pillows Grand Hotel Reylof. Na een wandeling langs de kerstmarkt of de mysterieuze Gravensteen-burcht, wacht een culinaire ervaring in LOF Restaurant u op. Dit aanbod omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

‘Turndown’ Service

1 x 5-gangendiner met aperitief en bijpassende wijnen voor twee personen

1 x Uitgebreid Kerst ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi