THE LIVING BISTRO & BAR

Beleef Pillows Grand Hotel Reylof

De ‘Domestic Kitchen’ is het culinaire hart van The Living Bistro & Bar en bevindt zich in de twee vertrekken die uitkijken op de tuin. Er kan vierentwintig uur per dag worden gekozen van een kaart met ontbijtgerechten en Franse bistro-klassiekers voor een informeel diner.

Gasten kunnen hier even rustig achteroverleunen in de sofa’s rond de haard en zich terugtrekken uit de drukte van de stad Gent.

Cashless 

In The Living Bistro & Bar hanteren wij een cashless betalingssysteem. Wij aanvaarden betalingen met creditcards (Visa, MasterCard, American Express) en betaalkaarten.

Bekijk onze menu’s

– Ontbijtkaart – Bistrokaart– Amaizers – Afternoon Tea– Wijnkaart – Dranken

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi