MEETINGS

Neem direct contact op

Het team van Pillows Grand Hotel Reylof helpt u graag bij het organiseren van een inspirerende vergadering, conferentie of (private dining) event.

Onze salons beschikken over de nieuwste technologie, zoals een 75-inch monitor met aparte soundbar, een conference telefoon (op aanvraag) en ClickShare presentatiesystemen.

Maak uw zakelijk verblijf compleet met een hoogwaardige culinaire invulling in de vorm van een businesslunch of afsluitend diner in LOF Restaurant. Het hotel beschikt voor een meerdaags verblijf over 157 stijlvolle kamers en suites, voorzien van alle moderne gemakken.

Download factsheet

15% korting op Lente Arrangement

Profiteer deze lente van een speciale arrangement van 15 procent op de boekingsprijs en beleef het totale Pillows concept met een overnachting in het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof. Dit arrangement is in combinatie met het 6-gangendiner “Best of Ron & LOF” in LOF Restaurant. De samenwerking met de Nederlandse sterrenchef Ron Blaauw vormt de basis van de sfeer en de gerechten die in LOF Restaurant worden geserveerd. Deze aanbieding is geldig tijdens de weekenden in mei en juni. Het Lente Arrangement omvat:

Welkomstdrankje

1 x Overnachting in één van onze luxe kamers of suites

“Best of Ron & Lof” 6-gangenmenu

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

‘Turndown’ Service

Gratis gebruik van WiFi