Organiseer een inspirerende activiteit
bij Pillows Hotels in Gent

A classic meeting room with a long table in a historic building in Ghent

Een onvergetelijke dag

Pauzes zijn essentieel voor het vernieuwen van energie en herstart van het werk met een frisse geest. Met een inspirerende activiteit creëer je een succesvolle vergadering en een onvergetelijke dag.

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof in Gent heeft verschillende partners om een onvergetelijke activiteit te organiseren, in ons hotel of in de stad.

Inspiratie voor de perfecte pauze

bij Pillows Gent

Pillows Grand Boutique Hotel Reylof is gelegen op steenworp afstand van het historische centrum van Gent en is daardoor de perfecte basis voor het organiseren van verschillende activiteiten.

Ontdek de historie en interessante feitjes van Gent tijdens een begeleide wandeling door de stad of ervaar de stad vanaf het water tijdens een rondvaart over de Leie.

Ons monumentale hotel dient ook als perfecte locatie. Raak geïnspireerd door verschillende gastsprekers of geniet van een heerlijke wijnproeverij.

De mogelijkheden zijn eindeloos.

Inspirerende activiteiten op een unieke locatie

Over historisch Gent

De middeleeuwse stad Gent heeft vele prachtige pleinen, bruggen en kathedralen die samen een levensecht schilderij creëren van de stad.

Ontdek deze oude stad te voet terwijl je geniet van vele prachtige locaties, zoals de Sint Niclaas kerk en de adembenemende Sin-Michielsbrug. Naast al deze historie, is Gent ook een moderne en trendy hotspot met vele culturele mogelijkheden.

Neem contact op, we helpen graag