Pillows Grand Boutique Hotel
Maurits at the Park
Amsterdam

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam

Een 5-sterrenhotel in het Oosterpark

Ervaar de unieke combinatie van het groene Oosterpark en het bruisende centrum van Amsterdam bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits At The Park.

Van een inspirerend interieur met respect voor de vroegere ontwerpers, tot kamers om in weg te dromen en restaurants met ambitie. Dit is waar je wilt zijn én blijven.

Kamers & Suites

Licht, sereen en elegant. Een plek waar luxe, comfort en eigentijds design elkaar ontmoeten. Geniet van een hemels bed, het fijnste linnengoed, zachte vloerbedekking en met de hand geselecteerde kunst aan de muur voor elke kamer.

Restaurants & Bars

Bij Pillows Grand Boutique Hotel Maurits op het Park hebben we de juiste plek voor iedere gelegenheid. Beleef fine dining op een inspirerende locatie bij VanOost Restaurant, geniet van eigentijdse gerechten geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken in Spring Cafe Brasserie, of dompel je onder in de wereld van de mixologie bij Fitz’s Bar.

Hotelgasten zijn 24/7 welkom in de exclusieve Living. De perfecte plek om te ontspannen na een dag in het bruisende Amsterdam of om nog even te werken.

Bruiloft, verjaardag & babyshowers

Een bruiloft, verjaardag, babyshower of wat voor feest dan ook. Maak het speciaal in onze elegante salons. Met hoge plafonds, grote raampartijen, eigentijds design en uitzicht op het groene Oosterpark.

Meeting & Events

Van meetings tot events, van intiem tot groots, wij maken iedere bijeenkomst bijzonder.

Urban Spa

Geniet van de natuur in het Oosterpark of ontsnap aan de drukte van Amsterdam in de wellnessruimte van Pillows Maurits at the Park.

Van ontspannende massages en schoonheidsbehandelingen tot een privésauna, een hydromassagebed en een gym: deze urban spa heeft het allemaal.

AMSAM

Pillows Grand Boutique Hotel

Dit 5-sterren Grand Boutique Hotel beschikt over alle faciliteiten en services die je maar kunt wensen, zoals valet parking, conciërgeservice, 24/7 in-room dining, een wellness, een brasserie met terras aan het park, een fine dining restaurant, een bar en een exclusieve guest only Living.

Pillows Shop
Ontdek Amsterdam