Design Hotel Amsterdam
Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park

Luxurious Boutique Hotel in Amsterdam

Excuisit design reveiled

Geniet van de tijdloze elegantie van Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park. Onze zorgvuldig ontworpen ruimtes combineren verfijning en comfort, waardoor een sfeer ontstaat die zowel elegant als uitnodigend is.

Interieur

Stap in een omarming van geschiedenis in Design Hotel Pillows Maurits at the Park. Waar de visionaire aanpak van Paul Linse een majestueus historisch gebouw transformeert in een oase van tijdloze schoonheid. Met een diep begrip van de historische betekenis van dit designhotel, vangt Linse in zijn ontwerp de essentie van traditie terwijl er moderne elementen in zijn verwerkt.

Hoe selecteren wij onze kunst?

Kunst vormt de kern van onze ontwerpfilosofie. Elk stuk is zorgvuldig geselecteerd om emoties op te roepen en te inspireren. Vanaf het moment dat je binnenkomt, zul je fascinerende kunstwerken tegenkomen die de sfeer versterken en een uniek tintje geven aan elke ruimte. About Art, de toegewijde curator, is verantwoordelijk voor het selecteren van elk kunstwerk dat de muren van Pillows Design Hotel Amsterdam siert.

Let the artistry, that surrounds you, ignite your imagination and create a truly unforgettable experience in Pillows Grand Boutique Hotel Pillows Maurits at the Park.

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park in Amsterdam

Geniet van Restaurant VanOost

VanOost staat voor het combineren van verschillende werelden. Voor het samenbrengen van muziek, kunst en lekker eten. Kom proeven, voelen en zien hoeveel aandacht er wordt besteed aan uw eetervaring.

Ontdek Spring Cafe Brasserie

Spring verwelkomt je met smaakvolle brasseriegerechten, geïnspireerd op de Franse en Italiaanse keuken.

Ontdek Fitz's Bar

Een bar waar heden en verleden samensmelten. Verdwaal in de tijd en laat je meeslepen in de wereld van mixologie en de roaring 20’s.