Lentearrangement

Ontdek Amsterdam in de lente

Ontspan en doe nieuwe energie op dit voorjaar in Pillows Hotel Maurits at the Park in Amsterdam. In dit 5-sterrenhotel komen luxe, het groene Oosterpark en culinaire traktaties op ons zonnige terras of rooftop bar perfect samen in een heerlijk verblijf.

Boek nu een van de voorjaarsarrangementen en ontdek Amsterdam in de lente, met alle highlights van de stad en de groene omgeving om de hoek.

"Prachtig nieuw hotel op een perfecte locatie. Gemakkelijk bereikbaar en valet parking. Verwacht een zeer warm welkom en een zeer nette kamer. Het personeel is zeer gastvrij, het eten is uitstekend en het bed is fantastisch."

Alyza B.
Tripadvisor

Culinair Arrangement

Geniet van de verfijnde creaties van chef Floris van Straalen in VanOost Restaurant, vernoemd in de Michelingids.

  • 1 of 2 overnachting(en)
  • À la carte ontbijt
  • 8-gangendiner

Brasserie Arrangement

Geniet van eigentijdse gerechten, geïnspireerd op de Italiaanse en Franse keuken in Spring Cafe Brasserie.

  • 1 overnachting
  • À la carte ontbijt
  • 4-gangendiner

Beleef Amsterdam in de lente

De lente in Amsterdam is een prachtige tijd waarin de stad volledig tot leven komt. Van tulpen in het park tot een boottocht over de grachten, de beste musea en bijzondere boutique shops: Amsterdam is er voor iedereen.

Bezoek de Keukenhof, ’s werelds grootste bloementuin, en ontdek alle hidden gems met een persoonlijke privétour georganiseerd door onze conciërges.

Over Pillows Maurits at the Park

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is gevestigd in een voormalig universiteitsgebouw uit 1908 en ligt in het groene Oosterpark.

Met een fine dining restaurant, brasserie met terras en (rooftop) bar is het een culinaire bestemming op zich. Voor wie wil genieten van alles wat de stad te bieden heeft, liggen alle highlights van de stad om de hoek.

Ontdek Amsterdam met een tour naar wens

Creëer de perfecte lente in Amsterdam met een tour die volledig naar wens is samengesteld.

Of u nu de stad per boot wilt verkennen, wereldberoemde musea wilt bezoeken of de nieuwste hotspots wilt ontdekken: onze conciërges kennen alle bekende must-visits en hidden gems van de stad.

Meeting & Events

Van vergaderingen tot evenementen, wij maken elke bijeenkomst speciaal.

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen wanneer u direct via deze officiële website boekt.

Ontdek Amsterdam

Ontdek één van de oudste, maar altijd levendige handelsstad vanuit ons luxe hotel.