Trakteer uzelf op een citytrip in Amsterdam

Terrace Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam

Een ontspannen reis naar Amsterdam

Bij Pillows wordt u wakker in een heerlijk bed, waarna u buiten in de ochtendlucht geniet van een heerlijk geserveerd ontbijt. Het is een plek waar u de zomer viert met een goed glas wijn in onze gezellige binenntuin.

Als u terugkomt van uw Amsterdamse avonturen, is Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel de perfecte plek om te ontspannen en u te laten verwennen door onze hosts.

Pillows Zomer in Amsterdam

Een stedentrip naar Amsterdam hoort speciaal zijn. Met ons exclusieve Pillows Zomer Arrangement heeft u alle ingrediënten voor een geweldig verblijf.

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel doet mee aan het initiatief “Staycation Amsterdam“.

Zorgeloos op reis met Pillows Hotels

We begrijpen dat het moeilijk kan zijn om reisplannen te maken. Daarom kunt u uw boeking 24 uur van tevoren wijzigen of annuleren als u via onze website boekt.

Voel u welkom wetende dat we er alles aan hebben gedaan om u en onze gezondheid te garanderen. We hebben het hotel aangepast om een ​​veilige afstand tussen gasten te kunnen behouden.

Als u geïnteresseerd bent in uitgebreide informatie over onze maatregelen, bezoekt u ons veiligheids- en annuleringsbeleid of neem contact met ons op . We helpen u graag verder.

Maak gebruik van onze desfinfectiegels

Betaal contactloos

Houd 1,5 meter afstand

De zomers in Amsterdam zijn er om nooit te vergeten

Amsterdam: moderne stad met een rijke historie

De Nederlandse hoofdstad is een zeer levendige plek waar u dagenlang kunt wandelen of fietsen. Verken de grachten, bewonder de historische gebouwen zoals het paleis op de Dam en de grachtenpanden of doe wat de lokale bevolking doet en spring op de fiets. Laat u inspireren door de beroemde schilderijen van Van Gogh en Rembrandt of pak een picknickmand in en strijk neer in het Vondelpark om de hoek van het hotel.

Amsterdam heeft veel te bieden. Summer in the city! We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel.

Zonnig terras in het hart van de stad

Het heerlijke en zonnige terras is iets waar we erg trots op zijn bij Pillows Amsterdam.

Een perfecte plek om te ontspannen in een rustige omgeving in hartje Amsterdam.

Als u hier zit, merkt u niet dat u zich in een drukke stad begeeft. Een heerlijke plek om perfect te ontspannen.