Pillows Luxury Boutique Hotel
Anna van den Vondel, Amsterdam

Suite Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam

Het Amsterdamse thuisgevoel

4-sterrenhotel Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel is maximaal thuis voelen wanneer je op reis bent – privé of zakelijk. Genieten op een plek waar het beste van Amsterdam, verfijnde luxe en plezierige huiselijkheid samenkomen. Op wandelafstand vind je de beste musea, het Vondelpark, de allerleukste en chicste winkels en alles wat Amsterdam zo’n heerlijke stad maakt.

Kamers & Suites

Slapen als een roos doe je in een van de dertig heerlijke en charmante kamers. Verrukkelijk beddengoed op een heerlijk matras, karakteristieke Amsterdamse elementen, zachte vloerbedekking en kunst aan de wand die gekozen is voor elke kamer apart.

The Living

Laat de Living een plek zijn om daadwerkelijk thuis te komen. Tot 15.00 uur bent u van harte welkom om een kopje koffie te drinken of om heerlijk te lunchen. Bekijk de eenvoudige 24/7 menukaart met de verrukkelijkste gerechten die passen bij het thuisgevoel dat we u graag geven in het hectische Amsterdam.

Meetings & Events

Professioneel, huiselijk en persoonlijk. Laat ons team van Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel u helpen met het organiseren van uw meeting of evenement bij een van onze partnerlocaties. Wij vinden voor u precies die geschikte locatie in de nabijheid van ons hotel. Of het nu gaat om een presentatie, training, receptie of diner.
AMSA

Pillows Luxury Boutique Hotel

Onze Pillows Luxury Boutique Hotels hebben een intieme sfeer, waar zorg en een hoog niveau van comfort voor onze gasten te vinden is.
Suite Details Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam
Pillows Shop
Exterior Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam
Arrangementen
Vondelpark Amsterdam Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel
Ontdek Amsterdam