PILLOWS ANNA VAN DEN VONDEL
AMSTERDAM

‘Voel je thuis in het aangenaam comfortabele Pillows Anna van den Vondel en beleef een onvergetelijke ervaring in hartje Amsterdam’

Marie Claire

Pillows Anna van den Vondel is een boetiek hotel in Amsterdam. Ongedwongen luxe, een intieme sfeer en een thuis voor iedereen die de hoofdstad bezoekt. Dat is de essentie van Pillows Anna van den Vondel.

The Living

U wordt verwelkomd in the Living, het bruisende hart van het hotel. Hier checkt u in en geniet u van een heerlijke lunch in de serre. Een ander heerlijk toevluchtsoord is het privéterras, gelegen aan de rustige achterkant van het hotel. In deze oase van rust kunt u even op adem komen en ontsnappen aan de drukte van de stad.

Kamers en Suite

Nadat u heeft genoten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, is er niets fijner dan thuiskomen in een warme en moderne hotelkamer. De dertig stijlvol ingerichte kamers en suite van Pillows Anna van den Vondel bieden uitzicht op de typische Amsterdamse gevels of op het Vondelpark. Een aantal kamers hebben een eigen terras of Frans balkon.

Ontdek het echte Amsterdam en geniet van de persoonlijke service in dit Amsterdamse hotel dat zich in een karakteristiek pand uit de 19de eeuw bevindt, gelegen in een rustige straat, op slechts enkele meters van het Vondelpark.

Speciale aanbiedingen

Wij bieden frequent exclusieve aanbiedingen aan die alleen via de website te boeken zijn.