PILLOWS ANNA VAN DEN VONDEL
AMSTERDAM

‘Voel je thuis in het aangenaam comfortabele Pillows Anna van den Vondel en beleef een onvergetelijke ervaring in hartje Amsterdam’

Marie Claire

Na een volledige makeover opende in 2017 het nieuwe Pillows Anna van den Vondel. Het 19de -eeuwse karakteristieke pand is gelegen in een rustige straat, op slechts enkele meters van het Vondelpark.

U wordt verwelkomd in the Living, het bruisende hart van het hotel. Hier checkt u in, geniet u van een heerlijke lunch in de serre of aanschouwt u de chefs in actie in de “Domestic Kitchen”. Een ander heerlijk toevluchtsoord is de privétuin, gelegen aan de achterkant van het hotel. In deze oase van rust kunt u even op adem komen en ontsnappen aan de drukte van de stad.

Nadat u heeft genoten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft, is er niets fijner dan thuiskomen in een warme en moderne hotelkamer. De dertig stijlvol ingerichte kamers en suite van Pillows Anna van den Vondel bieden uitzicht op de typische Amsterdamse gevels of op het Vondelpark. Een aantal kamers hebben een eigen terras of Frans balkon.

Ontdek het echte Amsterdam en geniet van de persoonlijke service in dit boetiekhotel. Ongedwongen luxe, een intieme sfeer en een thuis voor iedereen die de hoofdstad bezoekt. Dat is de essentie van Pillows Anna van den Vondel.

ONTDEK PILLOWS
FEEST ARRANGEMENT

ONTDEK PILLOWS
FEEST ARRANGEMENT

Tijdens de winterse feestdagen schittert Pillows Anna van den Vondel als nooit tevoren. Breng een bezoek aan Amsterdam Light Festival, ontdek de bijzondere verhalen achter de kunstwerken en kom thuis in de warme en ongedwongen luxe van Pillows. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje in the Living

1 x Overnachting

‘Turndown’ Service

Boot excursie tijdens het Amsterdam Light Festival

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi