Thuiskomen in jouw Pillows kamer

Suite Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam

Kamers & Suites

Verblijf bij Pillows Anna Van Den Vondel voor een echte Amsterdamse beleving. Elke ruimte is ontworpen met natuurlijke kleuren, zachte stoffen en stevige materialen om een ​​woongevoel en een vleugje minimalisme te creëren.

Moderne gemakken

in alle kamers

De belichaming van rust en stilte in een bruisende stad. Alle kamers hebben hun eigen kenmerkende en rustige sfeer en zijn uitgerust met:

Inloopdouche | Smart HD TV | Bluetooth muzieksysteem | Nespresso-koffieapparaat | Mini bar | Verschillende kamers hebben been charmant balkon of terras | Ipad op kamer

FAQ

Veelgestelde Vragen
Wat zijn de check-in en check-out tijden van Pillows Amsterdam?

Inchecken bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel is mogelijk vanaf 15.00 uur. Uitchecken kan tot 12.00 uur.

Wat is de maximale bezetting per kamer in Pillows Amsterdam?

De maximale bezetting is 2 volwassenen per kamer in Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel. Het is mogelijk om een babybedje te plaatsen voor baby’s tot 3 jaar in onze Luxury kamers, Deluxe kamers, Grand Deluxe kamers en in de Pillows Suite.

Beschikt Pillows Amsterdam over twin bedden?

Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel heeft geen twin bedden op de kamer, maar het is wel mogelijk om een extra dekbed te plaatsen op de kamer.

Is er een 24/7 receptie aanwezig bij Pillows Amsterdam?

Ja, gedurende de gehele dag en avond is er een receptionist aanwezig bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna van den Vondel.

Zijn huisdieren toegestaan bij Pillows Amsterdam?

Huisdieren zijn helaas niet toegestaan bij Pillows Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel.

Pillows Shop