LOCATIE

Pillows Anna van den Vondel is gelegen in het centrum van Amsterdam, in de gezellige wijk Oud West. Het hotel is daarom het perfecte startpunt om de hoofdstad te ontdekken.

Vondelpark Amsterdam

Naast het boetiekhotel ligt het lommerrijke Vondelpark. Wandel door dit groene hart van de stad richting de beroemde grachtengordel om vervolgens neer te strijken op een van de vele terrassen aan het water. Binnen 15 minuten loopt u ook naar het levendige Museumplein of bezoekt u het bruisende uitgaansleven op het Leidseplein.

Bereikbaarheid per openbaar vervoer

Pillows Anna van den Vondel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het Centraal Station rijden tramlijn 2 en 12 naar de halte Leidseplein Vanaf hier loopt u in 10 minuten naar het hotel. Tussen 12.23 en 20.14 uur op doordeweekse dagen en tussen 11.30 en 19.29 uur in het weekend, kunt u gebruik maken van tramlijn 11 (richting Surinameplein) naar de Jan Pieter Heijestraat (Overtoom). Vanaf hier loopt u in 4 minuten naar het hotel.

Bereikbaarheid per auto

Het hotel ligt dichtbij de Overtoom, en is daardoor per auto binnen tien minuten te bereiken vanaf de westelijke ringweg A10. Houdt u er rekening mee dat het hotel geen eigen parkeerplekken heeft. Er zijn zowel parkeerplaatsen in de straten rond het hotel beschikbaar als verschillende openbare en beveiligde parkeerplekken in de nabije omgeving.

Filter by

Routebeschrijving & parkeren

Beleef Pillows Anna van den Vondel
Vanaf de luchthaven

Amsterdam Airport Schiphol ligt op ongeveer 13 kilometer afstand van het stadscentrum. U kunt de luchthaven op verschillende manieren bereiken. Afhankelijke van het soort vervoer duurt dit zo’n 30 tot 45 minuten.

Taxi
U kunt de host vragen om een taxi voor u te regelen en voor ander vervoeradvies. De reistijd bedraagt ongeveer 15 tot 30 minuten.

Auto
Op de ringweg A10, neem de afrit s106 en volg de borden “Oud-West”. Volg de borden “Oud-West” / “Centrum” tot aan de Overtoom. Volg de Overtoom en ga rechtsaf bij de Anna van den Vondelstraat. U vindt het hotel aan uw rechterhand.

Bus
Neem bus 397 vanaf luchthaven Amsterdam Airport Schiphol, deze bus stopt bij bushalte Leidseplein. Vanaf het Leidseplein loopt u in tien minuten naar het hotel. Bustickets kosten ca. 5 euro en worden verkocht bij diverse verkooppunten in de stad. U kunt met uw pinpas, creditcard, uw ov-chipkaart of GVB-kaart betalen bij de buschauffeur. De totale reistijd bedraagt ​​ongeveer 45 minuten.

Trein / Tram
Er is een ​​rechtstreekse treinverbinding vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar station Amsterdam Lelylaan. Vanaf Amsterdam Lelylaan neemt u tram 1 (richting Muiderpoort station) en stapt u uit bij halte Jan Pieter Heijestraat (Overtoom). Vanaf deze halte loopt u in 4 minuten naar het hotel. De totale reistijd vanaf de luchthaven bedraagt ​​ongeveer 25 minuten.

Tussen 12.23 en 20.14 uur op doordeweekse dagen en tussen 11.30 en 19.29 uur in het weekend, kunt u vanaf station Amsterdam Centraal gebruik maken van tramlijn 11 (richting Surinameplein) naar de Jan Pieter Heijestraat (Overtoom). Vanaf deze halte loopt u in 4 minuten naar het hotel.

U kunt ook een trein nemen vanaf Amsterdam Airport Schiphol naar station Amsterdam Zuid. Neem tram nummer 5 en stap uit bij halte Van Baerlestraat.  Vanaf deze halte is het nog zo’n 10 minuten lopen naar het hotel. De totale reistijd van het hotel naar de luchthaven bedraagt ​​ongeveer 40 tot 45 minuten. De kosten bedragen ongeveer 5 euro.

Houd er rekening mee dat u een apart kaartje nodig heeft voor de trein, verkrijgbaar bij de diverse kaartautomaten op het vliegveld, en een apart kaartje voor de tram, dat verkrijgbaar is bij de tramconducteur en diverse kaartautomaten. Indien u meerdere dagen in Amsterdam verblijft, kunt u gebruik maken van de GVB dag- of meerdagen kaart waarmee u onbeperkt met alle GVB trams, bussen en metro’s door Amsterdam kunt reizen. Verkrijgbaar in de tram (dag- en 2 dagen kaart) en bij de officiële GVB-verkooppunten. U kunt ook gebruik maken van een OV-chipkaart, het betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland. Meer informatie: https://www.gvb.nl/reizen/de-ov-chipkaart

Cashless betalen openbaar vervoer
Vanaf heden is niet langer mogelijk om met contant geld te betalen in de bus of tram. U kunt gebruik maken van een PIN of creditcard of OV-chipkaart of GVB-kaart. Met GVB dag- of meerdaagse tickets kunt u onbeperkt reizen door heel Amsterdam, zowel overdag als ’s nachts, met de bus, tram en metro. De tickets worden verkocht in de tram (1- en 2-daagse tickets) en bij de officiële GVB-servicepunten. Meer informatie: https://www.gvb.nl/ontdek-amsterdam

Vanaf de snelweg

Rijd in de richting van Utrecht en volg dan Amsterdam. Op de ringweg A10, neem de afrit s106 en volg de borden “Oud-West”. Volg de borden “OudWest” / “Centrum” tot aan de Overtoom. Blijf de Overtoom volgen en ga rechtsaf bij de Anna van den Vondelstraat. U vindt het hotel aan uw rechterhand.

Parkeerfaciliteiten

Parkeergarage
Pillows Anna van den Vondel heeft geen parkeerplaatsen. Het is mogelijk om uw auto langs de gracht te parkeren. Houd er rekening mee dat in het centrum van Amsterdam overal betaald parkeren geldt, van maandag t/m zaterdag van 9.00 uur tot 0.00 uur, op zondag van 12.00 tot 00.00 uur. Het is alleen mogelijk om te betalen met maestro of creditcard (geen contant geld). Ook is het mogelijk om te parkeren bij parkeergarage “Park Bee – Overtoom”, aan de Tweede Constantijn Huygensstraat 4. De host kan u een routebeschrijving geven. Kosten zijn 15 euro per 24 uur. Deze garage is gelegen op ongeveer 7-8 minuten loopafstand van Pillows Anna van den Vondel. Indien deze parkeergarage vol is, kunt u uitwijken naar “Q-Park Byzantium”, aan de Tesselschadestraat 1G. Kosten zijn 6 euro per uur met een maximum van 68 euro per dag. Deze garage is gelegen op ongeveer 11 minuten loopafstand van Pillows Anna van den Vondel.