Route & Parkeren

Details Luxury Boutique Hotel Anna Van Den Vondel Amsterdam

Goed gelegen en makkelijk te bereiken

Pillows Anna van den Vondel ligt aan het Vondelpark, aan de rand van het kloppend hart van de stad. Het hotel is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, met de auto of de taxi.

Anna van den Vondelstraat 6
1054 GZ Amsterdam

Auto & Parkeren

Er zijn parkeerplaatsen in de straten rond het hotel beschikbaar, voor ongeveer 6 euro per uur.
De Park Bee-Overtoom garage or Q-park Byzantium zijn beveiligde parkeergarages, ongeveer 10 minuten lopen naar het hotel.

Het is mogelijk om uw auto te parkeren in de Park Bee-Overtoom garage door middel van een parkeerapp (Yellowbrick, Parkmobile of Park-line) of door een reservering te maken via de website. De maximale kosten per dag zijn €27,50 per 24 uur. Het gemiddelde uurtarief is €3,95.

Wij kunnen uw auto ook voor u parkeren. Kosten hiervoor zijn 45 euro voor de eerste dag en 35 euro voor de daaropvolgende dagen. Neem contact met ons op als u gebruik wilt maken van deze service: + 31 (0)20 683 3013.

Anna van den Vondelstraat 6, 1054 GZ Amsterdam, Nederland

Reizen met het openbaar vervoer

Pillows Anna Van Den Vondel is goed te bereiken met het openbaar vervoer.

Vanaf Schiphol (25 minuten) 

Trein naar Amsterdam Lelylaan, Tram 1 Muiderpoortstation, Jan pieter Heijestraat (overtoom), vanaf hier is het ongeveer vijf minuten lopen.

Vanaf Amsterdam Centraal (25 minuten)

Metro 52 richting zuid, Metrostation Vijzelgracht, Tram 1 Osdorp de Aker, Jan pieter Heijestraat (overtoom), vanaf hier is het ongeveer vijf minuten lopen naar het hotel.

Neem voor meer informatie over het openbaar vervoer in de stad contact op met onze host.