Culinair Arrangement

Geniet van ons culinaire arrangement

VanOost staat voor het combineren van verschillende werelden. Voor het samenbrengen van muziek, kunst en fine dining. Proef, voel en zie de aandacht die chef Floris van Straalen en maître Fenna Kentie creëren.

“"Hier dineren is een ervaring op zich. De gezellige ambiance in combinatie met de grote open keuken en het vriendelijke personeel dat je verwelkomt op die ongedwongen, stijlvolle manier die we ook in het hotel hebben ervaren. Mooie verfijnde gerechten met wijnarrangement of non-alcoholische bijpassende drankjes voor mijn tafelgenoot. Van een ontspannen ontvangst inclusief welkomstdrankje tot persoonlijke aandacht van de maitre en haar team. Het was geweldig. We komen graag nog eens terug.”

Nico and Laura
TripAdvisor

Restaurant in Amsterdam East

Culinair arrangement​

Ontdek de verfijnde creaties van chef-kok Floris van Straalen in restaurant VanOost, vermeld in de Michelin-gids. Met dit arrangement krijgt u 10% per persoon korting op de 8-gangen menuprijs bij Van Oost

  • 1 of 2 nachten
  • À la carte ontbijt
  • 8-gangen culinair diner 

Over Pillows Maurits at the Park

Pillows Grand Boutique Hotel Maurits at the Park is gevestigd in een voormalig universiteitsgebouw uit 1908 en ligt in het groene Oosterpark.

Met een fine dining restaurant, brasserie met terras en (rooftop) bar is het een culinaire bestemming op zich. Voor wie wil genieten van alles wat de stad te bieden heeft, liggen alle highlights van de stad om de hoek.

Meeting & Events

Van vergaderingen tot evenementen, wij maken elke bijeenkomst speciaal.

Arrangementen

Exclusieve aanbiedingen wanneer u direct via deze officiële website boekt.

Ontdek Amsterdam

Ontdek één van de oudste, maar altijd levendige handelsstad vanuit ons luxe hotel.