THE LIVING

‘Pillows is wat ons betreft een hele fijne plek om te ontbijten, lunchen of gewoon voor een kop koffie. Maar ook voor een zakelijke afspraak zou ik het zeker aanraden. Wat Pillows pas echt uniek maakt is de binnentuin. Alleen hiervoor kom je al terug!!’

The Lion Kitchen

The Living is een huiselijke en inspirerende ruimte in het hart van het hotel. Subtiele kleuren en zachte stoffen zijn gecombineerd met robuuste materialen. Zo ontstaat een ongedwongen sfeer die uitnodigt om te genieten van een drankje voor het diner, een gezellige afspraak met vrienden of een moment voor ontspanning na een lange dag in Amsterdam.

Het is heerlijk vertoeven bij de brandende haard, in de lichte serre of in een van de comfortabele loungestoelen. Uniek in Pillows Anna van den Vondel is de groene verlenging van the Living: een verrassend grote privétuin gelegen aan de achterzijde van het hotel.

The Living is dag en nacht open en serveert gasten 24 uur per dag verschillende culinaire versnaperingen. In de open “Domestic Kitchen” bereiden gastchefs van dinsdag tot en met vrijdag het table d’hôtes diner: een dagelijks wisselend menu bereidt met lokale ingrediënten.

ONTDEK PILLOWS
FEEST ARRANGEMENT

ONTDEK PILLOWS
FEEST ARRANGEMENT

Tijdens de winterse feestdagen schittert Pillows Anna van den Vondel als nooit tevoren. Breng een bezoek aan Amsterdam Light Festival, ontdek de bijzondere verhalen achter de kunstwerken en kom thuis in de warme en ongedwongen luxe van Pillows. Dit arrangement omvat:

Welkomstdrankje in the Living

1 x Overnachting

‘Turndown’ Service

Boot excursie tijdens het Amsterdam Light Festival

1 x Uitgebreid ontbijt voor 2 personen

Gratis gebruik van WiFi